För en stund sedan avtäcktes #Assassin's Creed: Syndicate live via Youtube, ett spel där skådeplatsen förflyttats till den industriella revolutionens London. I huvudrollen ser vi syskonen Jacob och Evie.

I denna miserabla tid använder du dig av aningen annorlunda verktyg än i föregående delar av serien. Bland annat kan du ta dig fram med häst och droska (ja, du läste rätt) och istället för långa svärd får du nöja dig med revolvrar, knogjärn och gurkasoldaternas signaturvapen kukri. Nedan kan du se hela härligheten i två filmer från avtäckandet.

Man kan ju alltid hoppas det blir en minst lika härlig buggfest som senast! ;-) Tack för kaffet. 18/05 Jag tycker det. Ofärdiga och buggiga spel är inte värda 500:-. 15/05 Bra deal. Dugligt spel för rätt pris 15/05 Förboka inte. Elgiganten kommer säkerligen också sälja det för en billig peng sex månader efter släpp som de gjorde med Unity och Rouge. Jag köpte båda för drygt 150:-. 14/05 Jag håller med dig till en viss del, därför förhandsbokar jag bara i butiker där jag kan ångra mig vid släppet om jag inte längre är sugen efter att ha läst några recensioner. Förutom några undantag som till exempel The Witcher 3 då som jag redan köpt... 14/05 Håller med dig. Vissa haft tur och vissa har bara fått irritera sig på spelet. Jag tyckte om spelet i övrigt. Fint grafik, levande stadsdelar. lite halvtråkigt fightsystem:) osv. Som du säger, man får stå ut med lite buggar i öppen värld spel. MEN att... 14/05 Tänkte bara flika in med att jag faktiskt hade väldigt få problem jag också, nu säger jag inte att det inte var problem med spelet för det var det uppenbarligen, men hade jag recenserat det efter att ha spelat igenom det mesta innehållet hade jag inte... 13/05 Men herre gud har ni inte fattat att FZ inte hade några buggar när de testade... 13/05 Combat-systemet lider fortfarande av 1-fiende-åt-gången-principen... De har försökt att sno lite från Batman-spelen men är ännu inte där. 13/05 Gillar fortfarande AC serien och tycker att tidsperioden kan bli intressant. Förhoppningsvis behåller de customization från Unity men gör lite annat nytt. Av det vi sett hittills hade jag dock mycket hellre spelat som Evie, förhoppningsvis är det väl... 13/05
Skicka en rättelse