The Wild Hunt håvar in höga poäng, men där finns också befogad kritik

The Witcher 3 släpps inte förrän den 19 maj, men mängder av recensioner har redan rullats ut. Här på FZ valde vi att göra en tredelad recension, helt enkelt för att vill ge spelet den tid det förtjänar. Vi anser inte att en titel av den här magnituden går att bedöma fullvärdigt efter 40-50 timmars speltid. Vi kommer att lägga minst 100 timmar på spelet, och vi publicerade den första delen av recensionen igår. Del två kommer 16:00 nu på fredag, och betyget sätter vi dagen innan release, den 18 maj.

Med det sagt så listar vi här vad internationell stormedia tycker.

Gamespot- 10/10

Ett av de bästa spel som någonsin gjorts.

Gamesradar- 4/5

Jag hoppas verkligen att "dag 0-patchen" löser de tekniska problemen i The Witcher 3. De är en nagel i ögat på ett annars rikt och långt RPG.

Kotaku- Ja

Wild Hunt är ett storslaget äventyr som känns som ett barn av sin tid. Det lyckas sätta nya standarder för spelteknologin samtidigt som det accentuerar hur flyktigt det kan vara att göra teknologin som ett självändamål.

IGN- 9,3/10

Massivt i sin skala och minutiöst detaljerat. I The Witcher 3 avslutas Geralts saga på bästa möjlig sätt.

Destructiod - 8/10

Inte perfekt, men det är lätt att förlåta några snedsteg då det finns så många engagerande designval och underhållande ögonblick.

The Verge- Inget betyg

Anmärkningsvärt välkomnande för nykomlingar till serien.

Gameinformer- 9,75/10

Jag hoppas att The Witcher 3: Wild Hunt är en fingervisning om hur framtidens RPG kommer vara. Det står ut med sitt underbara manus, variationen på uppdragen och allt som finns att göra i världen. Dina val har intressanta konsekvenser.

Eurogamer- Inget betyg

Ett världsbygge i världsklass.

Slutligen, att någon anser att jag tänker annorlunda än majoriteten av människor, tar jag som en komplimang. :-)[/quote]Instämmer, ja absolut! 15/05 Då kan man indirekt säga att du tycker att alla som har snattat en snickers är pro-slaveri. Jag kan direkt säga att du tänker annorlunda än majoriteten av människor ^^[/quote] Ja. Du har en poäng om man filosoferar lite. Omedvetet kan man vara pro-slave... 15/05 Då kan man indirekt säga att du tycker att alla som har snattat en snickers är pro-slaveri. Jag kan direkt säga att du tänker annorlunda än majoriteten av människor ^^ 14/05 Vad fan gör du här och gnäller då. Dra och spela ditt skit då. Köp det inte, jag bryr mig inte. Jag håller inte med dig. Jag ska köpa flera exemplar utav WWH :) 14/05 Snyggt? Skärp dig, ser ut som ett spel från 2014! Totalt värdelöst skit! De lovade oss mycket finare grafik och vi fick bara det här! Sämst! 14/05 Det där är skitsnack. När PC versionen kommer så ser vi om de strippat WWH på ögongodis. Om så är fallet, så ser det fortfarande otroligt snyggt ut. Även om skönhet sitter i betraktarens ögon, så tror jag du borde kolla synen när du tycker det ser fult... 14/05 Men förfan de har ju skalat ned grafiken! spelar ingen roll hur bra spel det är.. fult som fan är det! BLÄ! 14/05 Prova hopp över 1 då och gå på witcher 2 enhanced edition. Jag gillar witcher 2 mer än första (mycket bättre stryrning), tycker det är riktigt bra och svårt om man höjer svårighetsgraden, jag gillar ju att crafta och verkligen förbereda inför strider.... 14/05 Grindfest? Knappast. På hög svårighetsgrad har det ganska mycket djup eftersom det kräver god planeringsförmåga och förberedelse. Låter lite som du hamnat i limbo när det kommer till svårighetsgraden eftersom det verkar vara så enkelt att det verkar var... 13/05 Jag förstår överhuvudtaget inte vad som är bra med spelen. Jag försökte verkligen spela ettan, men det är ju en grindfest. Finns det något one-hit kill fusk så man slipper alla menlösa encounters och dylikt och kan fokusera på storyn? 13/05
Skicka en rättelse