The Witcher 3 släpps inte förrän den 19 maj, men mängder av recensioner har redan rullats ut. Här på FZ valde vi att göra en tredelad recension, helt enkelt för att vill ge spelet den tid det förtjänar. Vi anser inte att en titel av den här magnituden går att bedöma fullvärdigt efter 40-50 timmars speltid. Vi kommer att lägga minst 100 timmar på spelet, och vi publicerade den första delen av recensionen igår. Del två kommer 16:00 nu på fredag, och betyget sätter vi dagen innan release, den 18 maj.

Med det sagt så listar vi här vad internationell stormedia tycker.

Gamespot- 10/10

Ett av de bästa spel som någonsin gjorts.

Gamesradar- 4/5

Jag hoppas verkligen att "dag 0-patchen" löser de tekniska problemen i The Witcher 3. De är en nagel i ögat på ett annars rikt och långt RPG.

Kotaku- Ja

Wild Hunt är ett storslaget äventyr som känns som ett barn av sin tid. Det lyckas sätta nya standarder för spelteknologin samtidigt som det accentuerar hur flyktigt det kan vara att göra teknologin som ett självändamål.

IGN- 9,3/10

Massivt i sin skala och minutiöst detaljerat. I The Witcher 3 avslutas Geralts saga på bästa möjlig sätt.

Destructiod - 8/10

Inte perfekt, men det är lätt att förlåta några snedsteg då det finns så många engagerande designval och underhållande ögonblick.

The Verge- Inget betyg

Anmärkningsvärt välkomnande för nykomlingar till serien.

Gameinformer- 9,75/10

Jag hoppas att The Witcher 3: Wild Hunt är en fingervisning om hur framtidens RPG kommer vara. Det står ut med sitt underbara manus, variationen på uppdragen och allt som finns att göra i världen. Dina val har intressanta konsekvenser.

Eurogamer- Inget betyg

Ett världsbygge i världsklass.