Assassin's Creed: Unity gav Ubisoft en rejäl smocka - både i anseende och ekonomiskt.

12,8 procent. Så mycket föll Ubisofts aktie efter allt strul med #Assassin's Creed: Unity förra året så förutom att ha tusentals arga fans efter sig blev också aktieägarna upprörda. Och även om videon där de pratar om misstagen som gjordes med Unity är något av en Hollywood-snyftis, komplett med dramatiskt stegrande musik, finns det något där att hämta. Att en storstudio erkänner sina misstag på det sättet är inte så vanligt.

Samtidigt har många oroliga röster höjts efter gårdagens avtäckande av #Assassin's Creed: Syndicate som vid första anblicken ser ut att bli ett Unity, fast i London. Med inslag av Grand Theft Droska. Ubisoft har sannerligen en brant uppförsbacke framför sig om de ska lyckas vända spelarnas negativa inställning lagom till att Syndicate ska släppas i oktober (något senare till pc).

rädd för mera guld bajskorvar i wonder 14/05 Håller totalt med!! Nr 1 o 2. Så var helt inne i storyn. Gillade även hur man låste upp vapen och rustning osv. I Untity alldeles för mycket att göra med alla sidequest, fattade inte alls storyn efter tag. Sen vapen/rustning får man ju tillgång från bör... 14/05 Lätt att erkänna en dålig produkt när man redan fått betalt. 14/05 Ubisoft måste gå tillbaka till sina rötter, Assassins creed 1 blev populärt av en anledning, och 2an var en riktigt stor förbättrelse. Nu är det bara massa sidequest, tråkigt inslag av en story och ha så mycket som möjligt att göra för att göra spelaren... 14/05 Visste inte det är ett måste att gå på premiärdagen... 14/05 De gör ju exat samma som Peter Molyneux gör efter varje spel han släppt. Klagar på det och säger att nästa spel kommer bli så mycket bättre. 14/05 Var väll inget fel på AC Unity? 5/5 pärlor 14/05 Jaha så ubisoft tvingade de stackars hårt arbetande spelutvecklarna att göra en youtubevideo .. Själv älskade jag ACU, hade inga av de buggar folk rapporterar. Spelat igenom det tre gånger och förstår inte alls allt gnäll. Underbar story, känns som ett... 13/05 Hade inte många buggar, diggade Unity, ska spela syndicate. Nuf said 13/05 Det har inte att göra med om att känna sig viktig. Om man sett fram emot en film/spel så vill man ha det så fort som möjligt. Nuförtiden så spelar jag ändå så lite att det inte spelar mig någon större roll om det är "utkastade pengar". Visst är det tråk... 13/05
Skicka en rättelse