Anonym källa hos CD Projekt listar de grafiska effekter som har skruvats och förklarar varför.

Den officiella hållningen från #CD Projekt gällande grafiken i #The Witcher 3 har hela tiden varit att inget har försämrats sedan gameplay-demonstrationen för två år sedan. Alla nya filmklipp som dyker upp från spelet, bland annat från det stora eventet som hölls i Polen för några veckor sedan, visar dock motsatsen.

En anonym källa till sajten Whatifgaming delar inte bara med sig en lista på de grafiska aspekter som har skruvats ner utan också varför.

Källan menar att det som visades 2013 faktiskt renderades i spelmotorn och det rörde sig inte om en så kallad vertical slice. Däremot skapades demonstrationen innan man visste vilken hårdvara som skulle sitta i de nya konsolerna och när det stod klart att de inte skulle mäkta med den nivån av grafisk prakt fick man helt enkelt göra ett val. Antingen utveckla tre olika versioner av spelet eller en som fick ta hänsyn till den svagaste länken av de tre plattformarna.

Eftersom det rör sig om en anonym källa så ska man såklart vara kritisk mot källan men om detta stämmer lär det vara svårt att dölja när väl The Witcher 3 släpps nästa vecka. Vi fortsätter vår recensionsrera i Geralts stövlar - nästa del läser du på fredag.

Jag skrev inte "VET" så jag förstår inte varför du betonar det så starkt. Jag skrev "jag kommer att ha kul med Witcher 3" för det är vad jag tror. Jag vet inte hur du köper spel men jag testar aldrig spel innan jag köper dem. Tyvärr är demos inte så van... 16/05 Så du kan alltså se in i framtiden eftersom du VET att du kommer ha kul med ett spel du inte har spelat? Fanboys är nog det värsta som finns, inte till någon nytta alls. Bara blinda och dumma. 16/05 Yepp en dum fårskalle är vad jag är. Men jag kommer att ha kul med Witcher 3 även om det inte pressar andra människor 20 000-kronors burkar till max. Det bryr jag mig faktiskt inte ett skit om. Ha en trevlig helg! 16/05 Är du så dum att du tycker det är helt okej för företag att vilseleda och ljuga för sina kunder? De enda som låter företag komma undan med sådant här är fårskallar som bara följer trender och inte har någon egen vilja. 15/05 Är du så ytlig att du dömer ut ett spel bara på ytan? Witcher-serien har aldrig varit nåt grafik-demo. Det handlar om story, en spännande värld med konflikter som känns levande, om svåra val som inte är rätt eller fel. Det enda PC-Spelare med feta rigga... 15/05 http://www.dsogaming.com/news/cd-project-reds-visual-effects-artist-on-downgrade-ation-very-unfair-to-compare-trailers-and-gameplay-demos/ Gameplay 2013 och det nyaste 2015 https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2047/8740/original.gif Ingen... 15/05 Om jag har förstått det rätt så är spelet inte kopieringsskyddat. Bara det borde räcka för att förhandsboka 10 ex. R.E.S.P.E.C.T. PC spelarena måste visa tacksamhet för det förtroende utvecklarna visa utåt. Istället för att lägga hälften av pengarna och... 15/05 Älskar verkligen sånna troll kommentarer! Förgyller fan hela min dag! 15/05 The Witcher 3 Enhanced Edition om nåt år? =) 14/05 Hur riktigt jämför du då? Witcher 3 ps4 mot GTAV PC 4K? GTAV på PC är riktigt snyggt men världen är förhållandesvis tom på innehåll, t.o.m på PC med allt på Ultra så känns typ allt utom motorvägarna extremt fattigt på NPC's osv. https://www.youtube.com/... 14/05
Skicka en rättelse