Blizzards Dota 2-utmanare förbereder sig för lanseringen om några få veckor.

#Hereos of the Storm är #Blizzards svar på den enorma populariteten för moba-genren och efter månader av betatestade börjar spelet bli redo för release. I början av juni öppnas portalerna till The Nexus på riktigt och hjältar från deras varumärken kan börja banka på varandra på allvar.

Inför släppet har spelet fått en rejäl patch på över en gigabyte och som bland annat introducerar den nya hjälten Kael'thas, en assassin som tillhör blood elves och som kan skicka upp fiender i luften och få dem att explodera.

Många av de redan existerande hjältarna har också setts över. Förmågor och talanger har både tagits bort, lagts till eller flyttats om så det lär bli ett par intressanta matchdagar när alla måste lära om sina favoriter.

Så desto mindre faktorer desto mer skill? Vet inte riktigt hur jag ska svara på det, verkar ju tydligt att du inte förstår men ska göra ett till försök. Desto mer variabler en spelare måste ha koll på, desto svårare blir det för han/hon att hålla koll... 19/05 hahaha då det är skills med items? Snarare tvärtom va? Mer lika för alla mer skills. 19/05 Förstod aldrig förtjusningen av spelet. Spelar ju massor med dota 2 så det kanske är för "nerdummat". Men det jag kände var att spela solo är ännu tråkigare än i dota! Spelar ingen roll om man spelar en match perfekt om man har några nissar som inte jag... 15/05 Vad är det som gör att det "äger sönder" dota 2. Är det att skillcapen är mycket lägre i hots`? eller att det inte finns några items, så att du inte behöver använda din hjärna utan bara följa din "build". Eller är det abilities och stuns är sjukt korta... 15/05 Grymt spel! 14/05 Om något får uppmärksamhet pga sitt namn så är det ju Heroes of the Storm. Att det är blizzard som gör det så får det automatiskt uppmärksamhet på sidor som denna. Det finns andra populära spel som har bra mycket större nyheter. Ändå så nämns inte dom.... 14/05 Haha, bad troll is bad... Det är helt klart bästa ARTS-spelet just nu. 14/05 Är det någon som faktiskt tror att dota2 är ett bra spel? Det är enbart populärt pga namnet. 14/05 Haha! Någons tår är ömma :D 13/05 Det äger ju sönder Dota 2 totalt, so whats your point? 13/05
Skicka en rättelse