Pyramid Head från Silent Hill-spelen är en ikonisk karaktär och det vill till som spelfantast att inte ha en susning vem det är vi pratar om. För den lättskrämde krävs det inte mycket mer än en titt på en bild utav denna skräckinjagande figur för att mardrömmarna ska dyka upp om natten. Om han fick dig att darra av skräck i #Silent Hill 2, bör du se filmklippet nedan. Där framförs en teori om att han egentligen försökte hjälpa dig spelet. Var alltså pyramid head egentligen god? Youtubaren RagnarRox hävdar att så är fallet.

Orosmoln har hängt över #Konami ett bra tag nu och det har viskats om att företaget hamnat i klinch med spelutvecklaren Hideo Kojima. Att det var mer än rykten bekräftades när företaget valde att lägga ner kommande #Silent Hills och ta bort den interaktiva teasern #P.T från Playstation Store. Det blev tydligt att många verkligen hade sett fram emot samarbetet mellan Hideo Kojima och Guillermo Del Toro när 100 000 personer skrev under en insamling där det bads om att arbetet återupptogs.

Nej, han försöker inte hjälpa en. Eller kind of. 19/05 Silent hill är så mystiskt så detta skulle kunna vara sant. Man får göra sin egen uppfattning av Pyramid head men han är så stark och fruktar inget så jag tror nog att han lätt skulle kunna döda spelaren om han verkligen ville det. Hur som helst så verk... 15/05 Herregud vilken bra video! Nu har man en ny kanal att prenumerera på då :D 14/05 Alla slut, förutom UFO och dog-sluten handlar om hur James agerar när han erkänner för sig själv vad han gjort. Jag skulle säga att slutet du nämner är det vackraste, eftersom han inser att han inte vill leva sitt liv utan Mary och att han inte vill lev... 14/05 detta e sant. och efteråt gick vi och tog ett par bärs- 14/05 Finns inga pyramider med tre sidor. Minsta antal är fyra, många har fem. Eller tänker du på en triangel? 13/05 Någon idé var jag kan hitta spelet? Gärna digital download. Hittade detta: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1753740 . Är det enklare att skaffa ps2 versionen och emulera (alternativt köra på ett riktigt ps2)? 13/05 Och det finns ett spel som alla väntar på som är en 3a :O Half life 3 Confirmed! 13/05 Tja, kan mycket väl tro att denna analys är korrekt. Spelet är iaf riktigt bra. 13/05 snackade med utvecklarna på en ufo konvent, dom bekräftade att pyramide head faktiskt är illuminati ( trekant som huvud + han har trekant med 2 dockor + illuminati har en pyramid som symbol, 3+3+3 = 9 9/3 = 3, en pyramid har 3 kanter = illuminati är bek... 13/05
Skicka en rättelse