För elva månader sedan tillkännagav #JoWood att #Gothic 4 var under utveckling och kort därefter kom avslöjandet att #Spellbound Studios hade tagit över rollen som utvecklare. Då trodde vi att det skulle ta ett bra tag innan vi fick chansen att spela en ny Gothic-titel, men tji fick vi. Som en blixt från klar himmel har nämligen utgivaren idag berättat att expansionen #Gothic 3: Forsaken Gods kommer släppas under årets sista kvartal och fungera som en brygga mellan seriens tredje och fjärde del.

JoWood is working on the expansion and the feedback from fans is extremely important to the developer of Gothic 3 - Forsaken Gods. The game designer and developer are studying the Gothic message boards each day and will incorporate as many of the fan-wishes as possible while working on the extension.

Spelet i sig är/var helt kalas, men av någon anledning så krashar/-de det när det kom up i 1GB använt minne. Har dock inte testat igen efter jag dels bytt RAM och installerat om Windows, kanske skulle testa snart igen :) 16/04 Du gjorde helt rätt där. Trean är lätt det sämsta köpet jag gjort. Det som jag känner nu är att det spelar liksom ingen roll om de har fått bort buggarna, för de var inte dem som störde mig mest, utan fightingsystemet har helt förstört spelet för mig.... 15/04 Eftersom expansionen till tvåan fixade i princip alla problem med spelet och balanserade om allt och la till massor av nya quests och skit, förutom det nya området som gav typ 10 timmar av spel så kan Gothic 3 + expansion bli det bästa tillfället att... 15/04 Hehe... JoWood... har inte deras lilla jordkällare rasat ihop än? 15/04 Spelade aldrig trean, var rädd att jag skulle bli besviken efter de alldeles underbara tidigare spelen, men detta kanske blir det som får mig att pröva spelet... 15/04 Hur är spelet? Spelade gothic 2 en del men sen bugga liret ur, tog aldrig upp det igen. 15/04 Man kan hoppas att det är mindre buggar, fast jowood har bara buggiga spel. 15/04 Tror jag har sagt detta innan men Gothic 3 gav mig ingen spelglädje alls. Striderna som i föregångaren var så lätt att lära sig bemästra, redan innan första staden hade man fått kläm på hur man parerar och går till motangrepp. I 3:an blir man bara konst... 15/04 Kanske dags o prova igen nångång då... 15/04 Till er som oroar er för buggar: det har blivit betydligt bättre sedan release som sagt och jag tror de flesta kan spela det utan större problem numera, bara de patchar till senaste (inkl. officiella communitypatchar). Det är i övrigt ett ganska väldesi... 15/04
Skicka en rättelse