Andra klagomål adresseras också, via bland annat utvecklarnas twitter.

Flera recensioner av The Witcher 3, inklusive vår egen pågående, har tagit upp problemen med framerate på testplattformen PS4, samt en del andra brister. Marcin Momot, community manager på CD Projekt Red, har nu givit svar på fps-frågan via sin twitter.

Om man är lagd åt det mer kritiska hållet så frågar man sig såklart varför detta inte kunde ha lösts innan recesionsexemplaren gick ut, om det nu var så enkelt att fixa att man klarat av de på tiden mellan det att spelet gick guld (16 april) fram till den 19 maj.

Till Gamespot säger en annan utvecklare att dag 1-patchen också kommer att adressera problem med "övergripande prestanda", som en fix för texturer med pop-in-problem. Något officiellt uttalande om den omtalade "nedgraderingen" av grafiken har inte kommit.

Patchen kommer att laddas ner automatiskt till alla plattformar direkt efter release.

Oj oj då! Nu börjar det bli spännande :) 17/05 Instämmer! 17/05 Förresten, för alla oroliga själar: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=164088463#post164088463 Framförallt: Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows. Yay! 16/05 Konsoler förstör utvecklingen för spel, finns inget mer att säga. Säger jag att allt ser ut som skit och spelas som skit? Absolut inte. Men konsoler är fortfarande skit för spelutvecklingen, i dagens läge, tyvärr. 16/05 Jadu, bryr man sig endast om grafiken och som jag nämnde tidigare, har hängt upp sig på en videosnutt från 2013, ja då ska man kanske vänta med att köpa spelet. Det är inte svårare än så. Jag tror personligen att spelet kommer att sälja bra och att majo... 16/05 Alla släpper ju dayone patcher nuförtiden ;) Amen 16/05 Det tror jag inte. Dag 1-patcher är så vanliga. 16/05 I dom flesta fallen bättre såvida man inte har en specifik platform man måste arbeta emot som inte har arbiträr prestanda. Den blev legitimt när cdpr stod fast hårt vid att inga nedgraderingar hade skett samt att det finns massa fantastiska settings i... 16/05 Hade detta vart ett Assassins Creed spel eller random EA spel hade det vart totalt ramaskri.. 15/05 Okej då förstår jag dig :) trodde du menade här haha! nä läser inte mycket reddit förutom feedback forums på alpha och ea spel. mest trolls och 12-16 åringar som skriver nonsens, och dom som skriver logiska saker blir oftast ner dragna ibland alla idiot... 15/05
Skicka en rättelse