Att en demoversion #Alone in the Dark kommer släppas har varit känt en tid, men det har varit en del oklarheter om när den är tänkt att dyka upp och till vilka plattformar. Tidigare uppgifter om pc, Plyastation 3 och Xbox 360 som plattformar har reviderats - i nuläget är det 360:n som gäller, förhoppningsvis i samband med premiären.

Även där är det emellertid en del oklarheter. Om vi ska tolka uppgifter från #Ataris forum lutar det åt att alla versioner utom den till PS3 släpps den 20 juni. Att PS3-upplagan landar senare förklaras med att den kräver några mindre justeringar.

"Med tanke på lättast piratkopiering till PC borde de prioritera demo till pc så slipper ladda ner hela spelet bara för att testa." Mycket bra sagt. Precis så kan det vara, kanske inte i alla fall, men många. 17/04 Förstod vad du menade men kunde inte låta bli kommentera :P Men tror ändå att blir lättare sprida demot över marketplace även om det bara än en sida pga att det är en den enda sidan xbox360 användare kommer till, 100% utdelning så att säga. Men oavsett,... 16/04 Tror nog en pcdemo sprids över fler sidor än en xbox-demo som hamnar på ETT ställe... Vilket var vad jag menade. 16/04 Jag vill kunna testa ett spel innan jag köper det, och det känns lite onödigt att köpa en 360 bara för ett demo. 16/04 Marketplace ligger alltså inte på.. du vet... det där vad det nu heter.. internet? :P Skaffat du ett demo till PC eller xbox360 så använder internet lika ofta i bägge fallen :) har du internetuppkoppling så har du tillgång till marketplace. 16/04 Demo är bra. Mer demo's åt folket. Recensioner i all ära. 16/04 bryr mig inte så mkt om förseningen till ps3... enligt den förhandstitt jag läste så va kontrollen i spelet minst sagt usel. blir till att vänta på resident evil ist... 15/04 och folk klagar på att det görs färre spel till PC......undra varför. 15/04 Då är det nog bara att hämta hem det inofficiella demot till PC. 15/04 Fan gött med demo 360 guys ... läste oxå just att PS3 versionen av spelet kommer släppas till HÖSTEN 08!!! ännu mer försenat, fifan blir la te o handla en 360 snarast! 15/04
Skicka en rättelse