Post-postapokalypsen är verkligen ingen trevlig plats.

Det räcker med att se en postapokalyptisk film för att inse att en söndersliten värld är en farlig värld. #Fallout: New Vegas är inte särskilt gästvänligt i sitt originalutförande men genom modden The Dust blir kampen om överlevnad ännu hårdare.

Handligen utspelar sig 20 år efter händelserna i New Vegas och de få som överlevde atombomberna har nu dött under pestliknande förhållanden. De få stackare som även lyckades överleva det har fått rationalisera bort lyxen att lita på främlingar och skjuter dig förmodligen på fläcken. Kanske blir ditt kadaver middag.

Du måste dessutom se till att äta och dricka regelbundet, något som försvåras av de ytterst få förnödenheter som finns utspridda samt faktumet att du inte kan bära lika mycket. Livet har minst sagt en besk eftersmak.

Håller helt med .. förstod inte vad som menades med hardcore FO fans som helst spelade FO3 :p van buren var menat att bli fallout 3 men hann aldrig i närheten av att färdigställas, NV blev nog därmed det närmsta man kunde komma F3 som "hardcore" fan :p 21/12 Oj där ser man! missat den nyheten helt! :D 18/05 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150512/ett-open-world-spel-med-dinosaurier-oh-ja-tack 18/05 Bra, jag har letat efter en anledning att spela igenom New Vegas en gång till. 18/05 FZ skärpning! tipsat er om ark ju! :) tror nog många här hade varit sjukt intresserade! :) 18/05 Instämmer med phi. Alla fans av originalen som jag känner uppskattade New Vegas mycket mer än FO3 (där förövrigt vi alla skrek ilsket att Bethesda hade förstört serien, samt grät över att vi nog inte skulle få se ett Fallout värt namnet igen). Sen kom... 18/05 Skulle nog snarare säga att det är tvärtom. De flesta inbitna Fallout-fansen (inklusive jag själv som kört igenom 1:an och 2:an närmare 20 gånger sammanlagt) anser i regel att FNV är det bättre spelet med bättre spelmekanik, bättre karaktärer, bättre... 18/05 Synd att man måste ha 3st DLC för att kunna köra modden. Känns inte riktigt värt att betala 150kr för att få ett ät- och drick-system. Känns som att vi blir bombarderade av survival-spel och moddar. Visst, det var ett spännande koncept förut, men om man... 18/05 Så värst mycket modernare är det inte, dock tycker jag att det är bättre på många sätt. Om du gillade eller åtminstone tyckte 3an var intressant borde du ge det en chans. 18/05 Fungerar jättebra i New Vegas, förutom att det är lite för generöst med vatten och mat. 18/05
Skicka en rättelse