Så här ser spelet ut om du maxar respektive slår av alla grafikinställningar.

De senaste veckorna har Internet diskuterat huruvida grafiken har försämrats i #The Witcher 3 sedan den första imponerande demonstrationen för två år sedan. Mer relevant, bara timmar innan spelet släpps, är kanske hur det verkligen ser ut på lägsta respektive högsta grafikinställningarna. Det är inte särskilt fult.

På vissa platser får man verkligen anstränga sig för att se skillnaden mellan "maximal" och "minimum" medan det på andra ställen är uppenbar skillnad. Titta till exempel på bilderna nedan.

På Steam verkar det vara 50/50 procent chans att spelet inte fungerar eller krashar efter första filmen. 19/05 Ja, ska man vara petig så är vinden inte helt klockren alla gånger. Ett exempel i det här klippet, efter 12:00. Snöflingorna faller sakta och fint till marken. Riktigt vackert. Men med tanke på hur träden svajar och rör på sig så blåser det rätt så hårt... 19/05 Man inser hur mycket man går efter hype-maskineriet när man är - som jag - väldigt exalterad över The Witcher 3, men tyckte att The Witcher 2 var ett ganska stelt spel. Kändes stundtals som att spela Tomb Raider 1, med alldeles för mycket "du måste stå... 19/05 Det blåser helt galet mycket i witcher-världen med tanke på trädsvajet. 19/05 FY FAN VAD FULT!! 19/05 Dom utvecklade en gren till alla plattformar, och nästa generations konsoler (som inte var släppta eller vars specs inte hade blivit klara) visade sig vara sjukt mycket sämre än vad dom antog. Så dom fick dra ner på allt för att dom jämförelsevis dåliga... 19/05 Har spelat 2 timmar snart på pc, ultra på allt i settings. Fy helvete vilket vackert spel! Visst att grafiken har nedgraderats men kan inte vara mer nöjd med hur detta spel ser ut grafik mässigt. Klämde mig igenom 2:an precis innan 3:an och kan säga att... 19/05 Har alltid tyckt att "XBOX360" uppdateringen, aka. Enhanced edition förstörde estetiken i spelet totalt, fruktansvärt fult att överdriva med färgmättnaden på det viset, att det inte går att stänga av ens med mods är oförlåtligt, men med det sagt så är... 19/05 rps.com har precis fått exekveringsfilen. Så varför jag inte tror på det är väl rätt uppenbart. 18/05 Vadå tror inte på det? Tror du en känd streamer skulle gå ut och ljuga? Hade han inte fått streama hade han blivit bannad på twitch, Det är som om du skulle jobba på ett spelföretag och börja dela ut kopior till folk, du skulle bli av med jobbet. Och... 18/05
Skicka en rättelse