#Microsoft har släppt Service Pack 1 till Windows Vista på en mängd språk, däribland svenska. Paketet släpptes till fem internationellt stora språk för en knapp månad sedan och nu är det alltså dags även för oss i mindre språkgrupper.

Service Pack är namnet på större uppdateringar av Microsofts operativsystem. Uppdateringen tas enklast hem genom Windows Update (hittas i Vistas startmeny), men om du är den avancerade typen följer du länken nedan och plockar manuellt hem rätt språkversion.

Windows XP-användare ska inte behöva känna sig övergivna. Uppgifter gör gällande att Service Pack 3 till denna åldring till operativsystem är att vänta i slutet av månaden. Vi känner dock inte till om det gäller samtliga språkversioner (inklusive den svenska).

inget alls. För mig funkar SP1 utmärkt mina bluescreens har försvunnit, men ett problem är kvar, jag får hela tiden upp tagentbordskärmen i startup även när jag har ställt in att jag inte vill ha den där... 19/04 Är det någonting som försvinner när man installerar Service Pack 1? 19/04 Vista krashade min quad core hele tin och gick inte alls ihop med mitt 8800GTS 512mb, gick dirr tebax till Xp och ärligt talat förlorar man inget. Vista är så grafiskt jävla onödigt också , det är ju så att en på 95 år ska hitta saker för popups finns... 18/04 Mitt köpta Vista på min laptop fungerar inte alls, inte kan ja installera SP1 heller. Däremot min mindre äkta på stationära fungerar nästan utmärkt. Mac ser bättre ut för var dag. 17/04 Jag hade problem med att får "dc" i wow titt som tätt. igår när vi körde karazhan så fick jag inge DC alls. Brukar få det en 4 ggr per raid annars. Så det verkar som om Service Pack 1 till vista hjälpte mig där. 17/04 Trevligt trevligt .. Dags snart att köpa vista och lite mer ram te burken hemma :) 17/04 Ja, 32-bitars klarar av att adressera upp till 4GB minne. Det betyder dock inte att du får ut allt av det då instickskort och diverse andra funktioner kräver en del av minnet för att fungera. Vad jag försöker säga är att SP1 inte ändrar på detta. Det... 17/04 32-bitar KAN använda max 4GB minne totalt. Eller rättare sagt så klarar 32-bitars operativ av att "addressera" 4GB minne. För 64-bitars så gäller den "lilla" siffran "16 exabyte". 16/04 Kul för dig...:up: :\ 16/04 Fin fint, allt Vista stuff är faktiskt snabbt nu! Innan hängde IE sig när man stängde ner de och att öppna stora filer i Hämtade filer kunde ta 10 min om de var 1 GB stora, allt poffs väck! Way to go Microsoft! 16/04
Skicka en rättelse