Se ett par ögonblicks nostalgiboostad action.

När det stod klart att #Bethesda skulle köra en egen presskonferens på E3 om några veckor började spekulationerna. Skulle vi äntligen få en ordentlig titt på den reboot av #Doom som #id Software har arbetat på så länge?

Svaret är ja för alldeles nyss släpptes en teaser på det som ska visas under pressmötet och alla som lirat #Doom känner igen skelettgalningen som skymtar till.

Syftar på multi player delen " Edge i crysis/bf4 grafik typ", singel player har inte ID något som stimulerar. 03/06 Jao det gick att spela igenom. Jag bara önskar att de kunde gått tillbaka till originalformatet med frihet. Blev lite halvlyckat i Human Revolution. Om något spel förtjänar en riktig HD makeover så är det klart Deus Ex. Kan hålla med att Doom 3 hade sva... 23/05 Ja, Deus Ex 2 var inte särkligt bra, men det var fortarande bättre än Doom 3. Doom 3 hade inte mycket att visa i texturväg, då det mesta var grått. Extremt fantasilös design, även om vissa av de senare banorna var rätt häftiga, köttväggarna t.ex, det... 23/05 Det var textur biten var tekniskt imponerande då. Fanns inge annat som hade samma upplösningsstöd som den grafikmotorn hade då. Deus Ex 2 sög. Demot var bättre och fanns inte ens med i slutprodukten. 23/05 Doom 3 blev snabbt förutsägbar. Visste exakt vart jag skulle ställa mig i många situationer och skjuta sönder fanskapen på direkten. Dessutom så var det inte tekniskt särkilt bra, skuggorna såg man INGENTING i, de var helt becksvarta. Fanns andra spel... 23/05 Om dom bara tar sig en riktigt bra titt på Brutal doom inför det här så kan det bli riktigt bra! 19/05 Ett nytt DOOM eller Quake för mig har alltid varit synonymt med ett nytt kliv i ren visuell potential spelmotorer. Det blev nästan så att man såg mer fram emot de spel som skulle komma att baseras på kommande motor än själva iD-titlarna. Men med John... 19/05 Dom måste lyckas slå Killing Floor 2 för att få mig lite imponerad. Frågan är om de lyckas. Är lite tveksam men det borde spelet göra , annars blir det lite fail xD 19/05 Du kunde inte ha ficklampa och vapen samtidigt om det inte var pistolen. De moddade in den senare så att du kunde ha ficklampa med alla vapen. Blixtarna var när en imp demon eller liknande skulle anfalla så du visste hela tiden när det var dags med hagl... 19/05 Snälla låt det gå tillbaka till rötterna! Låt det vara som Doom 1 & 2! OMA med helvetiska inslag! Jag hoppas de kommer inkluderna den klassiska huden med klassiska ljud :) Om inte annat lär det moddas in. 19/05
Skicka en rättelse