Att Sims-spel och dess expansioner säljer bra är ingen hemlighet. Ständigt förekommer spelen på Speltoppen, till vissas glädje och till andras förtret. Men även Sims-skeptiker kan stanna till av häpnad för ett ögonblick - Sims-chefen Rod Humble hos EA meddelar att man till dags dato sålt inte mindre än 100 000 000 exemplar av The Sims-spel och expansioner. Hundra miljoner! Stapla alla dessa skivor på höjden så får du ett nätt litet torn som är 120 kilometer högt. Och då har vi inte ens räknat in att grundspelen ofta kommer på flera skivor.

Dagen till ära firas förstås och Sims 2-spelare kan bege sig till den officiella hemsidan för att få hämta hem en exklusiv partyoutfit. Nedan ser du det öppna brev EA-chefen skrivit till spelseriens fans.

Tack till Saxit för detta #nyhetstips!
Marioserien ligger enligt GoNintendo på 193 miljoner exemplar worldwide ;) Och den siffran kommer det allt ta ett tag innan The Sims går förbi, men tillslut så kommer den säkert att passeras... [http://gonintendo.com/?p=9575] 17/04 Sims är grundat på en kristallklar vision som är helt klockren i mina ögon. Sims 1 introducera näst intill en ny genre. Även om sims är skoj så har jag inte orkat spendera pengatr på det, men smo tur va så har man en flickvän som är galen idet och måste... 17/04 100.000.000 :O Det kan inte finnas många titlar ens nära den summan ! 17/04 "simpla"? tillskillnad från "avancerade" FPS-spel då menar du ? ;) Jag gillar konceptet som fan, men deras motor suger hejdlöst med sina en miljard laddningstider osv. Känslan jag får när jag spelar Sims är att de har något bra på spåret men att det i... 17/04 Damnit! I mean... great. Asså, fan, ja gillar inte EA. 17/04 Historically, the term "gamer" usually referred to someone who played role-playing games or wargames. More recently, however, the term has grown to include players of video games. While the term nominally includes those who do not necessarily consider... 16/04 :up: 16/04 Definiera "gamers", tack. 16/04 TACK! Kunde inte ha sagt det bättre själv! 16/04 Sims-serien börjar visa spelföretagen var det faktiskt finns pengar att tjäna. Och det börjar bli alltmer tydligt att marknaden inte finns bland fjuniga gamers... Fjuniga gamers som lägger 15 000 på värstingdatorn och sen inte anser sig ha råd att köpa... 16/04
Skicka en rättelse