Ny planet, nya fiender och en trendig outfit.

Svenska #Arrowhead Studios tog det samarbetsvänliga actionkonceptet från #Magicka-succén och förpackade det i science-fiction-doftande #Helldivers, vilket fick ett strålande mottagande vid lanseringen i mars.

Idag släpptes nytt innehåll till spelet, bland annat en helt ny planet med vulkaniskt tema och en handfull nya fiender att skjuta sönder. Trailern förklarar mer!

Då hade jag visst helt missförstått situationen =/ Trodde spelet fanns på PC redan men att tillägget var PS-exklusivt och argumenterade med det som bas. My bad! 20/05 Eeh blev det inte lite fel nu? Känns som du glömde skriva ner några av dina tankar mellan raderna där? Det går ju inte att göra detta extra gratis content (innehåll) tillgängligt på PC om inte ens grundspelet finns till plattformen. Helldivers finns bar... 20/05 Även om jag föredrar gaming på PC så är detta ett konsol-spel. Lirat otaliga timmar på min Vita och haft förbannat kul! Men det hör hemma i soffan framför TV:n med en handkontroll eller på en PS Vita. Där gör det sig faktiskt bäst. 19/05 Det är inte samma sak. Släppa spel till fler plattformar kostar massor, medan kostnaden att släppa content till flera plattformar är obetydlig. Visst KAN det hända att Sony köpt exklusivitet för evigt, men jag tror inte det är fallet. 19/05 Fast det går väl att säga samma sak om Bayonetta 2 då? Nintendo, likt Sony, betalade för ett spel för att fylla ut ett tomrum när deras AAA titlar blir konstant försenade. Och än så länge finns ett riktigt bra (om inte det bästa) hack 'n slash spelet... 19/05 Det kommer nog till PC med tiden. Har man väl skapat material är det dumt att inte släppa det. Förmodligen har Sony bara betalat för tidsbegränsad exklusivitet... 19/05 Skulle också velat ha det på PC men Sony betalade kalaset så om inte någon gör en Petition så lär det väl inte dyka upp på PC :P 19/05 Hah, inte äns hört talas om spelet. 19/05 steam pls 19/05 Gillar spelet så mer av detsamma skadar inte direkt, speciellt om det är gratis :) 19/05
Skicka en rättelse