Vi tävlar ut fem biljetter Gamers Night på Debaser Medis - Syntax Error, SID-kör och Ida Pihlgren står för underhållningen.

Tänk, idag är det nästan lite fint att vara nörd. För oss som växte upp på 70- och 80-talet är det ganska svårt att tänka sig klubbkvällar där det spelas tv-spelsmusik men år 2015 är detta ett faktum. På fredag är det dags för Gamers Night på Debaser Medis och det ser ut att bli en dunderkväll.

Vi tävlar ut fem biljetter (värde 230 kr styck) toch för att göra det extra enkelt (och snabbt, tävlingen pågår bara under 24 timmar) räcker det med att skriva en kommentar med din favoritspelmusik till denna nyhet. Vinnarna koras imorgon kväll och får biljetten via mail, så se till att den stämmer i dina medlemsuppgifter.

Kvällens schema ser ut så här:

Klicka för mer information

21:00 SID-kören
SID-kören framför a cappella-versioner av spelmusik under ledning av Simon Lundström. SID, som står för Sound Interface Device, är ett mikrochipp utvecklat i början av 80-talet för att skapa ljud i bl.a. Commodore 64. Räkna med att höra något du aldrig hört förut när de intar scenen.

22:00 Gamers Night
Kvällens huvudakt är bandet Gamers Night som leds av samma personer som arrangerat tidigare hyllade konserter som Castlevania The Concert, Anime The Concert och Nobuo Uematsus konsert med The Earthbound Papas förra året. Konserten är en energifylld nostalgiresa bland spelmusikens bästa låtar. Som gästartist uppträder Ida Pihlgren (I.D.A) som vi bland annat känner igen från Melodifestivalen 2014.

00:00 Syntax Error
Syntax Error att bjuda på dansgolv med extra mycket spelmusik, allt för att göra detta till en oförglömlig kväll, dedikerad åt musiken vi alla älskar!

Dansa till TV-spelsremixar, Disney-hits och C64-sids, dricka öl, klä upp dig i din senaste cosplay-kreation utan att få konstiga blickar, bygga jättehöga Jenga-torn och argumentera vem som är den bästa Star Trek-kaptenen.

Notera att du måste vara 20 år för att få komma in.

Skicka en rättelse