Vi borde verkligen ha växt ifrån tjusningen att köra sönder bilar - och människor.

Vi kan ändå förstå att vi som 15-åringar tyckte #Carmageddon var väldigt fränt (man sa så då) men att det fortfarande, snart 20 år senare, ser fasligt kul ut att köra sönder motståndarbilar och oskyldiga civilister som råkar vara ivägen. Att #Carmageddon: Reincarnation lyckades samla ihop $625,143 på Kickstarter för snart tre år sedan är därför inte så konstigt.

I lanseringstrailern bjuds det heller inte på någon fancy cgi eller allvarlig berättarröst - bara över två minuter ren och skär gameplay.

Spelet släpps idag och går att köpa hos de flesta digitala återförsäljare, såsom Steam och GOG, samt på Playstion 4 och Xbox One.

Det vet du inte förrän du har sett det. Jag tror det skulle bli apnice :P 23/05 Nej nej nej. Sånt hör inte hemma i Elder Scrolls! 23/05 Jag hittade inget på GOG heller. Det bästa årtiondet! 23/05 Jag tror faktiskt att Skyrim skulle vara mer skönare att spela, om de inte hade satsat på verklighetstrogen grafik. Voxel eller tecknad grafik hade nog varit mycket bättre. Ok :) Själv kör jag webb-programmering. 23/05 Håller med helt och hållet, men jag tycker fortfarande att ursäkten "grafik är inte allt" är väldigt billig då grafik ändå ofta spelar stor roll. Skyrim skulle ju till exempel inte varit i närheten av det spel det var med Wii-grafik. I första hand C#... 23/05 Det är inte grafiken som gör spelet bra. Det är hur spelet är utanför grafiken, som gör spelet bra. Det är därför det finns personer som recenserar spel, för man vill att spelet man ska spela, ska vara bra. Självklart skapar fin grafik en bättre inlevel... 23/05 Folk underskattar verkligen grafik. Det ökar på inlevelsen ordentligt i mitt tycke, och det här spelet ser ut som lego. Det märkliga är att det tycks ladda precis lika trögt när det ligger på en SSD. Som programmerare blir jag verkligen nyfiken på vad... 23/05 Grafiken är inte allt. Annars håller jag med helt och hållet. Laddningstiderna är katastrofala! Jag kan säkerligen sätta igång och koka kaffe medan den laddar, och även ta mig en mugg, innan skiten har laddats klart! 22/05 Lätt sammanfattat som ett fult racingspel med katastrofalt dålig fysik och körkänsla. Laddningstiderna är även under all kritik. Wreckfest slår detta 100 gånger av 100, om det bara skulle komma några nya uppdateringar... 22/05 Har inte spelat Carmagedon så jag kan inte uttala mig om hur snygt eller fult det är men det finns massor med faktorer som påverkar ett spels hårdvaru krav. GTA V har jag spelat och där kan jag ju säga att det spelet skalar ner en hel del när man sänker... 22/05
Skicka en rättelse