Videon alla grafiknördar har väntat på!

Vi har redan visat hur The Witcher 3 presterar på Xbox One och Playstation 4 men nu finns det filmer som lägger till en pc i jämförelsen. Den har såklart maxat alla inställningar och du får genom en rad scener och stillbilder en god uppfattning om hur spelet ser ut på de tre plattformarna CD Projekt Reds episka rollspel är släppt till.

Inför (och efter) släppet har det snackats mycket om hur pass mycket grafiken har tonats ner i jämförelse med de första gameplay-filmerna och igår tog äntligen CD Projekt Red bladet från munnen och mötte anklagelserna. Man ville framförallt påpeka att spelet inte hade varit möjligt utan konsolversionerna - den ökade försäljningen på dem är en stark bidragande faktor till spelets omfång.

Satt och gick igenom gamla citat (lugnt på jobbet). Jag fattar inte att jag skrev "Vad är det som är så megagrymt som jag missar?".... Har kört igenom skiten 3 ggr sedan dess och det är utan tvekan DET bästa spel som någonsin gjorts. Jag är sannerligen... 24/01 Om inte jag minns helt fel så läste jag att The Witcher 3 kommer att få mod stöd? Om så är fallet, kolla hur det gick för Skyrim när moddare gick lös på det med grafik. Ja, det är tråkigt att dom ändrar grafiken men nu kunde fler spela det och spelet... 25/05 Håller definitivt med om att rörelsen och fighting skulle behöva förbättras. Minns inte det var så här knepigt i 2:an, kanske är det Rockstar som skämt bort oss med GTA V. Saknar också vettig FOV, kameran för mig ligger lite för nära just nu, hoppas de... 24/05 SItter och kör i detta nu. Kul och snyggt men jag fattr inte "bland det bästa som gjorts" från alla håll och kanter? Kom inte in i ettan eller tvåan heller. Tycker rörelse och fighting är skitadålig. Storyn verkar grym, skådespelarna och grafiken är ju... 24/05 Ser fotorealistiskt ut i 4k :) 24/05 Vinst eller inte. Finns ingen logik i att sänka effekterna på PC för att konsolerna ska gå med vinst. Det, eller så är dessa artiklar lika värdelösa som jämförelserna. 24/05 När det gäller optimering så har jag mer förtroende för Activision och Valve, CoD-serien har ett ganska stabilt flyt i allmänhet. 24/05 Tycker PS4 pinnar på bra för att vara 2 år gammal hårdvara för 3500:- men det är ju bara min åsikt. CD Project behöver försäljningen från konsollerna för att gå med vinst. 24/05 Hade ju varit en mer påtaglig skillnad om utvecklarna gett fan i att strypa allting till PC för att dessa värdelösa konsoler inte kan hålla måttet. 23/05 Grafikjämförelser för samma spel gör inte någon större skillnad för mig då priset är viktigare än grafiken. Sen äger jag bara en pc... eller tre... men det har inte med saken att göra :P 23/05
Skicka en rättelse