Ett snabbt sätt för Geralt att tjäna massa pengar - om du saknar själ.

Vi vet. Spelkossor är inte riktiga kossor men det blir ändå lite makabert när man systematiskt slaktar en hel äng med klövdjur, mediterar på saken och hugger ihjäl ett par till med sitt häxjägarsvärd. Men, det är ett effektivt sätt att tjäna snabba pengar på i #The Witcher 3, något som uppmärksammas i denna video.

Samma användare har även hittat ett sätt att bli rik på pärlor, vilket kanske är lite snällare mot din själ. Samtidigt kan vi inte understryka hur dumt det är att hetsa igenom spelet på det här viset.

har inga problem med att skaffa loot....men alla npc har slut på pengar eller så är min loot inte intressant nog...bankade ihop lite armor och två svärd och är perma pank :( 25/05 Vet inte om du är seriös meneeh... är inte poängen i ett "rollspel" att du kan välja att spela det som du själv vill/bestämmer? Han kanske rollspelar en känslokall ko-slaktare som visserligen lagt in sig på rehab och hade varit vit i 4 månader men fick... 25/05 alla personer som dödar kossor i detta spel,,FUCK YOU ...det är ett rollspel och vi dödar inte oskyldiga djur...och ni som säger att det bara är ett "spel" ...fuck you igen...."rollspel" 24/05 Använd fackla.:) 24/05 Oj, trodde Wicher 3 var ett rollspel, inte en cow-killing simulator. Uppenbarligen fanns det är quest där man ska slå ihjäl en bondes alla kossor med hjälp av tålamod och "meditation" som jag missat. My bad. 24/05 Nej tack, tänker inte utnyttja något sådant för att göra spelet lättare, förstör det roliga för mig... :( Fast förövrigt, spelet är lite väl mörkt ibland? På natten ser man typ inte ett skit och i en grotta ser man verkligen inget överhuvudtaget. Så min... 24/05 Trög eller? Kvittar väl hur du farmar? Skillnaden är bara hur långt tid det tar. 24/05 Nu blir spelet definitivt bannat i Indien 24/05 tycker repairs kostar för mycket.. och går sönder för lätt. 24/05 Patetiskt! "Jaaa, jag hittade ett sätt att inte spela spelet som det är tänkt för fem öre, och dessutom tjäna massa guld för fördelar jag inte skulle haft!"...och dessutom stolt göra en YouTube om det är ju toppen av skäms. 24/05
Skicka en rättelse