Många spelare har säkerligen en Xbox 360 hemma vid det här laget, men kanske har den nya Xbox One fått dem att se rätt mediokra ut i jämförelse. Om du längtar efter att spela en gammal klassiker på nya konsol, då är du inte gammal. #Microsofts Phil Spencer är nämligen också sugen.

Phil Spencer fick frågan om han någonsin funderade att släppa #Fable: Anniversary till Xbox One. Spencer svarade med att det fanns många spel som han skulle vilja återsläppa till den nya konsolen, men samtidigt att de vill lägga fokus på nya titlar. Det är helt enkelt en svår balansgång, mellan de olika viljorna här i livet.

Sniper Elite & The Elder Scrolls 3 - morrowind. Sen är jag nöjd tills jag vill lira Silent Hill 1&2 , TimeSplitters och Socom, så en ps emulator skulle vara toppen!! 10/06 MASS EFFECT TRILOGY ASAP! Ja EA men ettan var Microsofts! 24/05 Jag försöker inte övertyga någon om något, jag vill bara få bort den alltför larviga hetsen som finns när det kommer till Xbox One. Nästan varenda artikel som handlar om Xbox One får in en massa Ps4-ägare som ska visa hur "bäst" dom är för att dom valt... 24/05 Fast det är ju lite kul det där med Tomb Raider och nu Witcher 3. Det droppas rätt rejält i Tomb Raider på ps4 i vissa segment, men där verkar folk anse att det är okej med drops för att det finns en cap på 60fps, men när Xbox One kör Ocappat på Witcher... 24/05 Om spelet går mellan 30-40 fps kommer dom lägga en cap på 30 som dom oftast gör. Det finns undantag som Saints RoW där spelet verkligen flyter dåligt och hoppar vilt. En cap på 30 hade passat perfekt i spelet. En del spel där båda konsolerna har en cap... 24/05 Fast han har helt rätt i det han säger, de flesta spel på ps4 må ha satt sin cap på 60fps, men i verkligheten går de spelen mellan 30-40. Det är väldigt små skillnader i prestanda - de är lika klena båda två. 24/05 Det stämmer inte till 100 det han säger. DX12 gör någonting som aldrig gjorts förut, varken konsoler eller PC, och det är att den låter alla kärnor i cpu:n kommunicera samtidigt med gpu:n. Xbox One startade med DX11 och tillät inga skräddarsydda api:er,... 24/05 Du kan lika gärna ge upp, Fastställdes redan när båda konsolerna släpptes att PS4 generellt är bättre än XBOX. Du kommer inte kunna övertyga någon om motsattsen. (Äger ingen modernare konsol än ps2.) 24/05 Otogi! 24/05 vill ha nya spel nu, inte gamla. Kändes nytt och kul förut. Men känns mest som de bara finns gamla spel till ps4/Xbone, fast remastrade :P 23/05
Skicka en rättelse