En skärmdump med en bit av en URL var allt som krävdes för att nyfikna #Star Citizen-fans skulle lista ut den fullständiga adressen och tanka hem hela 48GB material från spelet. Någonstans i Storbritannien sitter en ansvarig community manager och svettas, men vi andra kan frossa i bilder och film.

De som kommit över materialet har infogat det i Cryengine – motorn som driver spelet – och därmed kunnat visa upp alltihop för omvärlden. Det finns bland annat ett imgur-arkiv och ett Youtube-klipp som visar mängder av rymdskepp. Man ska dock ha klart för sig att det handlar om ofullständigt material som inte nödvändigtvis reflekterar slutprodukten.

Via Reddit.

Ekonomin i SC ser inte ut att bli fullt spelarstyrd men jag ser det inte som någon nackdel egentligen. Det kan nog funka helt okej och spelare kommer fortfarande att kunna påverka ekonomin på olika sätt. Exempel: https://robertsspaceindustries.com/about... 26/05 Jag med! dock så känns det som stor del av SC comunityn inte vill att det ska vara some EVE, många som ogillar att spelare har så mycket frihet i EVE, rädsla för "greifing" etc. Men jag håller med dig att det kommer nog behövas spelar-styrd ekonomi och... 26/05 jävla glädjedödare :D. Är ju lite det man vill ha, Spelarstyrd politik iallafall, känns som världen blir mycket mer levande om spelare själva får intrigera mot varandra. Spelade väldigt lite archage, gillade det skarpt just för att man kunde starta egna... 26/05 Om man börjar jämföra det med EVE tror jag att man kommer bli besviken. EVE kommer fortfarande vara the shit när det kommer till brett och djupt gameplay. SC kommer inte ha någon industri, du kommer sälja och köpa av NPC'er osv. EVE har haft lång tid... 26/05 mm ge mig. Hoppas spelet lever upp till al hype bara. Tanken av ett EVE med lite roligare strider. Och med VR headsets kommande.¨ Fan ska aldrig mer gå ut :D 26/05 Nä det känns som att dom flesta som har något resonemang borde ha förstått att det producerades vanduul skepp, eftersom de kommer behövas i single player delen som börjar släppas nästa år har jag för mig. Såg inte om det var mer än vandul-skeppen som... 25/05 Shhhh, super secret information! Säg inget att FZ gjort detta! 25/05 Bra att man kan komma åt material bara genom en URL. Säkerheten på topp ;) 25/05 trevligt trevligt.. men jag sparar det till ingame istället :) vill dock testa fps modulen nu... arrghh 25/05 Någonstans sitter en PR-ansvarig och känner sig väldigt nöjd. 25/05
Skicka en rättelse