#Undead Labs är utvecklaren bakom zombiespelet #State of Decay. När de inte knåpar på den mystiska uppföljaren som vi ännu vet väldigt lite om så gör de något helt annat: Pokémon till datorer och mobiltelefoner.

Det torde vara en hyfsat träffsäker beskrivning av spelet #Moonrise som befunnit sig i stängd beta sedan några månader tillbaka. Det är ett strategiskt rollspel som går ut på att slåss mot och fånga vilda varelser, för att sedan organisera dem i "perfekta lag". Trots att det låter väldigt likt #Nintendos populära monstersamlare så lovar utvecklarna att det inte handlar om någon klon.

På onsdag, den 27 maj, släpps Moonrise som early access-titel via Steam. Det kommer finnas två versioner till försäljning, och för att lära dig mer om dem bör du hoppa över till Undead Labs forum. Trailern nedanför ger oss en försmak av vad det handlar om.

Jasså, det handlar alltså inte om någon klon? SYND. FÖR JAG VILL HA EN KLON OM INTE NINTENDO STYR UPP SIN SKIT. Men det ser intressant ut ändå, kommer heelt klart testas. 25/05 Jag har inte ens spelat klart zombieU :P Ah Zelda spelet kan jag tänka mig att köpa, dom har alltid varit roliga. 25/05 väntar fortfarande på deras aaa zelda tittel för wiiU något som borde ha kommit första året xD jag har inte rört min wiiU sen jag spelade klart zombieU, alltså lääääänge sen xD 25/05 Jag tänker sitta här vid min dator och uppdatera FZ framsida tills dom lägger upp en fin rubrik "Pokemon till Wii NGTH!!!" Då går jag och dammar av den och sätter på mig min pikachu dräkt och drar en långdragen R**** 25/05 haha jo hur länge ska vi behöva vänta på ett full on rpg pokemon spel egentligen ? xD 25/05 Förstår fortfarande inte varför dom inte skapat Pokemon spel till Wii U än... enda anledning till att jag köpte det :( I hopp av att en dag få ta min första pokemon och traska ut i gräset. 25/05 Håller inte med, verklighetens djur är för tråkiga. Visst funkar det för x antal monster, men i längden blir det enformigt om man inte har större variation. Designerna på icke-realistiska monster ska dock vara originella, ex lapras eller mew. Dessutom... 25/05 ser rätt b ut tbh 25/05 Tycker de ska släppa lite mer DLC och patchar till State of Decay först.. :/ Men nåja, hoppas det går bra för dem. 25/05 Detta är ett mobilspel med "diamanter" och massa vänte tid. Du har 4 keys för att kunna fånga "monster", 1 key tar 20 minuter att refresha. Du har även 4 keys för att göra dungeons. 1 dungeon key tar 2 timmar att resha. 1 dungeon tar typ 5 minuter att... 25/05
Skicka en rättelse