Rykten börjar nu som en löpeld spridas över Internet angående de båda nedräkningar som finns att beskåda på två stora sidor med koppling till Diablo-spelen. För det första har vi BlizzPlanet.com som har en nedräkning med texten "The Cathedral of Light will be shaken in 12 days" och som leder till sidan www.diablo3.com. För det andra har just Diablo3.com (som inte är en officiell sida från #Blizzard) en liten ruta med texten "The number of days until half the web links to Diablo3.com. But why???" samt siffran 12. Detta skulle då innebära att något stort kommer ske den 1:e maj som då enligt utsago kommer göra att "halva Internet" länkar till den sidan.

www.diablo3.com spekuleras det även om Diablo som varumärke. En kille vid namn cyks publicerade för några dagar sedan där en nyhet om att han kollat upp hur det ligger till med Diablo som just ett varumärke. Han upptäckte att den 13:e februari förra året lade Blizzard in namnet Diablo för varumärkesopposition. Det innebär att om någon annan vill använda Diablo som varumärke kan de då lägga in en ansökan om det under den tiden. Om ingen gör det blir Diablo ett varumärke och då kan man börja saluföra det.
cyks skriver även att Blizzard tidigare gjort detta och då för spelet #World of Warcraft. WoW släpptes ungefär ett år efter att varumärkesoppositionen på samma produkt skickades in.

Spännande nyheter alltså. Så spännande att de ovan nämnda sidor just nu kan vara svåra att komma in på. Kan det vara så att Diablo 3 är på väg att annonseras den 1:e maj? Vi vet inte men räkna med att vi kommer hålla er underrättade.

Tack till anon9057 för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse