Om du haft en spelfri dag, men nu är på väg hem till din monsterdator och ögongodiset #The Witcher 3: Wild Hunt, kan vi meddela att #CD Projekt uppdaterat spelet. Den nya patchen har versionnummer "1.04" och fixar en hel del prestandaproblem.

-Rebinding of all keys is now available after switching on the ‘Unlock Bindings’ option in the Options\Key Bindings submenu.

-Corrects an issue in the dialogue system that might have caused dialogue looping in certain scenes.

-Fixes an issue with incorrect behavior of Wild Hunt warriors after they were affected by the Axii Sign.

-Corrects a bug that caused spontaneous combustion of gas clouds.

-1280 x 720 resolution is now properly displayed as a valid resolution option.

-Fixes boat stuttering in cutscenes.

-Texture rendering quality for the high and ultra presets has been improved.

-Further improvements made in NVIDIA Hairworks performance.

-A few additional gwent cards are now available in the Prologue area.

-Fixes an issue where users with usernames incorporating non-Latin characters were unable to import saves from The Witcher 2.

-Includes a series of overall stability and performance improvements.

-Fixes issues related to alt + tabbing and minimizing the game window.

-Updates the game icon.

-Enlarges the loot pop-up window in the UI.

-Fixes an issue where, in certain circumstances, the comparison window could extend beyond the game borders in the UI.

-Upgrading items included in gear sets no longer destroys rune sockets on said items.

-Introduces small tweaks in the UI for gwent.

-Corrects some missing translations in localized versions.

Tack till Snabeltorsk för detta #nyhetstips!
Jag har haft en krasch och en quest som låst sig pga bugg, en av de första tutorialquestsen. Det enda söm stör mig är "storm i foilen". Varför ska träd och gräs se ut som att de har rökt hippietobak? 27/05 Inte stött på en enda bugg.. Däremot gav denna patch bättre prestanda.. 26/05 Kan tillägga att patch 1.03 är ute till PS4 nu (http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=165253815&postcount=1). 26/05 Nej, jag bara tänkte/(inte tänkte ;) att det kommer säkert fler updates till just pc, alltså inte alla som kommer till PC kommer till konsol, möjligtvis 26/05 Du kan själv se om där finns nya uppdateringar om du trycker OPTIONS-knappen när du har Witcher 3 markerat ute i huvudmenyn, det gäller för övrigt alla spel och appar. Det råder lite förvirring kring patch 1.02, inte alla som får/behöver den. Tror att... 26/05 konsolerna får vänta på patcharna bra länge ibland, dom måste gå igenom microsofts och Sonys händer först , jag skulle vilja säga att vi kan säkert se att PC ligger 2 patchar före kanske i vissa fall. 26/05 ja mitt spel har funkat klockrent i över 70 timmar än så länge, förutom 1 crash när jag alt tabba för checka något. Så för mig så är spelet värt allt smör i småland och jag önskar allt bra med CDPR bland dom bästa spelutvecklare vi har nu förtiden. 26/05 Man måste bara älska RED <3 Alla hatare, ser ni hur RED behandlar oss - som KUNGAR :) Ni som gnäller på Wwh, det är bara avund rakt i genom. Spelet flyter på som en dröm på mitt 7970m kort :) 26/05 Jag svarade på hur man uppdaterade konsolversionen inte hurvida PC får mer patchar eller ej, var fick du det ifrån? 26/05 Personligen så tappade jag cirka 10 fps. Mina specs är: GTX 980 i7 4770k 16GB RAM Win 8.1 Läser man på steams forum så är det väldigt många som drabbats av liknande problem. Väldigt märkligt. 26/05
Skicka en rättelse