Hett efterlängtade #Project Cars släpptes för två veckor sedan och varenda digital racingförare blev som tokig. För dig som väntar på nyheter kring Wii U-versionen har vi sådana på lager, men inte av den roligare sorten. Det verkar nämligen som den skrotas helt.

På det officiella forumet har studiochefen Ian Bell meddelat att #Slightly Mad Studios blir lite så där småtokiga på Wii U-versionen. De har stora problem med att få det hela att flyta på den något svagare hårdvaran som återfinns i #Nintendos konsol. Faktum är att den versionen just nu ligger på 23 fps och att de inte kommer klara av att leverera en stabil produkt utan att dra ner på grafiken – avsevärt.

Bell berättar att #Slightly Mad Studios just nu väntar med att ta ett beslut om vad de ska göra med Wii U-versionen, de vill se vad #Nintendo har för ess i rockärmen under E3-mässan nästa månad. Kanske är det bättre att vänta på den nya konsolen från det japanska spelhuset.

Den enda nyttan med en Wii är ju att spela Nintendo-exklusiva spel. Varför spela t ex detta projekt cars på en Wii när man kan välja en ps4/xbone? Jag gillar verkligen Nintendo och deras knutna utvecklares spel, men det bästa vore om dom kunde kasta in... 27/05 Är det därför du är så tvedtydig? För att du har läsprpblem? Det är ok. Jag förstår att du hävdar massa saker med massa belägg. Bra. Duktigt. Men bara för att du är lite ledsen i ögat så ändras inte generationsindelningen som är ganska allmänt acceptera... 27/05 Klart jag är. Jag är jävligt bra på det dessutom. Det är liksom hela iden med ett forum. 27/05 Lite jobbigt med att läsa? Jag hävdar att hårdvaran är för dålig för att det skall vara rättvist att jämföra WiiU med de andra. Det har jag belägg för. Sedan att fanboysen börjar blanda in när skräpet släpptes är något helt annat. 27/05 Haha. Dålig ursäkt 27/05 Den nya NX låter som något värt att vänta på - revansch från Nintendo, gissar jag. Men dom får tusan hitta på något mer lockande är skåpmaten Zelda och Mario som titlar. Både X1 och P4 är som besvikelse egentligen. Hade väntat mig större steg i prestand... 26/05 meh, jag köpte wii U för deras exklusiva spel ändå så jag bryr mig inte. 26/05 Hur man än ser det så är Wii U inte samma generation som PS4 och Xbox One, den är en halvgeneration mellan Xbox 360/PS3 och Xbox One/PS4. Den må vara kraftfullare än 360/PS3, men den är långt ifrån lika kraftfull som One/PS4. Den ligger definitivt närmr... 26/05 xD HaHAHA 26/05 Vet inte vart ni läst "skrotas helt" men vad jag läste på formuet så sa han ju I suppose if they don't announce something at E3 or soon after we will have a go at it. 26/05
Skicka en rättelse