I slutet av januari släppte #Capcom en högupplöst nyversion av det klassiska #Resident Evil, vilket resulterade i stor framgång och en miljon sålda exemplar. Nu hoppas de kunna göra om bedriften genom att lansera #Resident Evil Zero till moderna format.

Resident Evil Zero är ett Gamecube-spel (som senare släpptes till Wii) där vi får följa med polisen Rebecca Chambers och den före detta soldaten Billy Coen när de nystar i händelserna som ledde fram till zombieapokalypsen i det första Resident Evil-spelet.

Remastered-utgåvan av Resident Evil Zero kommer lanseras till Playstation 3, Playstation 4, pc, Xbox 360 och Xbox One nästa år. Delar av det ursprungliga utvecklingsteamet, däribland director Koji Oda, kommer återvända för att piffa till det actionladdade spelet.

Via Polygon.

Jävligt grymt, köpte ju Remastern av Remaken i början på året så detta blir absolut ett köp. De är påvägs mot helt rätt riktigt nu så om folk inte gnäller satan för ingenting så kommer vi får RE2 remaken förr eller senare. 27/05 Buggen att du ej kan skjuta och det är 50/50 är nog inte en bugg utan du vet nog inte hur bossen funkar. När han är långt borta så skjuter du hans klamrar "händer eller vadfan det heter" och då gör du ingen skada men det blir samma bloodsplatter etc.... 27/05 Buggen som inträffade va att bossen aldrig notera skadan jag trodde att jag gjorde, typ liknande ljud/splash av blod från vapnet, men startade jag ett nytt spel så fungerade det, va typ 50/50. Och detta uppstod på orginal GameCube + spel. Samt att jag... 27/05 Vad är det för bugg som gör att du ej kunde döda honom om jag får fråga? 27/05 Gilla 27/05 Första bossen, Scorpion va helt buggad och gick inte ha ihjäl, sjukt irriterande. Börja man på nytt game så fungerade detta ibland. Samt lite fler buggar längre fram i spelet som avgjorde ganska mycket om vad jag tyckte om spelet. 27/05 Har spelat igenom spelet flera gånger. Har aldrig någonsin varit med om en bug. 27/05 en sak jag måste erkänna är att det är de första re spelet sen re3 som fick mig att vara rädd för att gå in i vissa rum. Menar leech snubbarna dom var skit svåra från början och fick mig att skippa ett par rum i början även om jag visste att det fanns... 27/05 Spelade aldrig klart Zero när jag väl skaffade (många andra spel kom också) men gillade skarpt atmosfären i det. 27/05 Dock stunnande märkte bara på release dagen "kanske var en bugg eller så kasnke jag vande mig vid det". Sen de där att Ain är dum är exempel att jag kunde stå och skjuta på en som går in i dörrknanten och han gör inte ett skit när jag missade skotten... 26/05
Skicka en rättelse