Efter skönsång och 110% oscriptade gameplay-trailers släpps slutligen #Magicka 2 idag. Något som #Paradox och Claimony firar genom att anordna World Wizard Championships med fina priser i potten.

#Claimony är en svenskutvecklad tjänst som går ut på att spelare belönas för sitt spelande. Genom att koppla sitt Steam-konto till Claimony ser tjänsten hur mycket du spelat, och vid vissa nivåer får du diverse produkter som gratis belöning.

Med start ikväll klockan 20.00 kommer Magicka 2-tävlingen gå av stapeln. En vecka av achievement-samlande senare kommer vinnarna koras. I prispotten hittar vi en signerad mantel, en stående lunchinbjudan med Paradox, en speldator från HP och speltillbehör från Func. Björn Torstensson från Claimony berättar:

– Vi tycker det är riktigt skoj att tillsammans med Paradox ta reda på vem som är världens bästa wizard (och sämsta vän?). Kolla in priserna, följ topplistan, peta på dina fiender med staven och börja spela! Om du känner att du inte kan tävla med de riktiga höjdarna så var lugn, vi har något för mediokra magiker också.

För att vara med och tävla ska du äga Magicka 2 på Steam och skaffa ett Claimonykonto på www.claimony.com/wizardchamp. Sen är det bara att börja kasta trollformler så motståndarna gråter, fram till den 2 juni klockan 19.59.

Skicka en rättelse