I år tänker #Bethesda Softworks hålla en egen konferens under E3-mässan som går av stapeln den 16 juni. Det är första gången företaget står på egna ben under årets största spelhändelse, och många spekulerar därför i att de har många spännande nyheter att bjuda på. #Fallout 4, någon?

Det är förstås bara spekulationer och än så länge får vi nöja oss med att drömma om ytterligare äventyr i den sönderbombade världen. Så medan vi håller tummarna inför E3-mässan kan vi kolla på en 40 minuter lång dokumentär om hur föregångaren #Fallout 3 skapades. Allt från speldesign och röstskådespeleri till konceptbilder avhandlas i klippet som ni ser nedan.

Jag älskar fallout serien, men jag hoppas så innerligt att dom presenterar elder scrolls 6 ..Vvardenfell. 29/05 Just nu skulle jag säga CDPR, men det är nog bara för att jag tillfälligt har flyttat min hjärna till Northen Kingdoms :D Det finns flera som är duktiga att skriva iaf, även om alla inte gör spel av typen Fallout 3; Obsidian och InXile t.ex. Men annars... 28/05 Vilken spelstudio skulle du föreslå då? 28/05 En sak som jag skulle vilja ha i ett nytt fallout spel är Co-op. Eller något som gör så att en vän kan hoppa in och ta över en follower i spelet. 28/05 Vill bara poängtera att upphovsrätt och sånt fortfarande gäller på video-material som släpps med en produkt, fast det antar jag att ni redan vet på fz ;) 28/05 This! De borde egentligen sammarbeta mer med snubbarna som gjorde Fallout 1 samt 2. Kanske de gjort, men ändå fallit kort? Säga vad man vill, men inget nuvarande eller kommande Fallout-spel kommer att slå Fallout 2. Det är så pass briljant story/dialogm... 28/05 Fallout 3 var en shooter, Fallout New Vegas är det riktiga Fallout 3. Efter nerdummade Skyrim har jag inga skyhöga förhoppningar på Fallout 4, behåller dom det fina modstödet dom alltid har för sina spel dock så kommer spelet att bli bra automatiskt...... 28/05 Håller med om att kartan är betydligt mycket bättre i FO3, förrutom det där förbannade tunnelsystemet. Satan vad jag avskydde det... men annars definitivt. Föredrar dock New Vegas som spel på något vis, även om den absolut största bristen för mig med... 28/05 Behövs inga atombomber för att få ett ödsligt och förfallet Ryssland. Japan hade jag gillat. 28/05 skulle gärna se en remake på fallout 1-2 försökt ta mig igenom dom men fan klarar det inte stör mig för mycket på för många saker(grafik, ui, combat) har inga nostalgi glasögon att ta på mig när det gäller de spelen. Däremot tycker jag bethesda har gjor... 28/05
Skicka en rättelse