För en stund sedan utsåg FZ månadens bästa spel, och utan särskilt stor dramatik knep #The Witcher 3: Wild Hunt guldpengen. Och inte nog med att #CD Projekt skapat en vidsträckt värld som imponerar på oss – de fortsätter även att fylla den med gratismaterial efter lanseringen.

Idag släpptes gratis DLC till spelet. "Contract: Missing Miners" är ett helt nytt uppdrag där gruvarbetare från en liten Skellige-by försvinner under mystiska omständigheter. Upp till Geralt att lista ut vad som händer och rädda dagen!

Uppdateringen innehåller också en alternativ kostym till karaktären Yennefer. Har du konsol- eller Steam-versionen av spelet hämtas materialet automatiskt. Alla andra kan tanka hem via GOG.

Tack till john92 för detta #nyhetstips!
Du laddade inte ner dem som DLC, det är det som är grejen. All DLC som kom innan EE kom automatiskt tillsammans med nya patcherna =) 28/05 Du får det att låta som att dom inte får lön för detta DLC. Pengarna för detta kommer från försäljningen av spelet som sedan bakas ihop till alla utgifter, oavsett om det är DLC eller det vanliga spelet. På dig låter det som att dom får lön för det vanl... 28/05 I see. CD Project är ett företag som vet skillnaden mellan en expansion och dlc. så de blir nog bra detta. 20 timmar säger du, då blir det de dubbla med min pace. De blir fint. 28/05 Bara för att man visar att det ska finnas DLC innan spelet är släppt behöver det väl inte betyda att dom redan är skapade? Mycket av DLCerna är ju grafiskt content som jag gissar att deras art team har jobbat på under slutet av utvecklingen när resten... 28/05 Efter att ha läst om dem tycks vad du säger stämma, så jag antar att jag helt enkelt inte minns dem på grund av att jag inte installerade dem före EE. 28/05 Season pass betalar för dom 2 större dlc's som släpps. Uppskattade till 10 resp. 20 timmar speltid. Utöver dom så blir det (minst) 16 gratis dlc's till alla. 28/05 Öh, nej, det där stämmer inte. Enhanced Edition kom 2012, medan det fanns flera DLC quests ute redan 2011. Så det är fysiskt omöjligt för det där att stämma. 28/05 Det skulle komma 16st gratis DLC's. Skulle FZ kunna vara vänliga och hålla koll på räkningen när det kommer nya uppdateringar så att jag slipper. :D 27/05 Allt gratis "DLC"(Troll Contract och utrustning) för TW2 kom i Enhanced Edition tillsammans med ändringar inför TW3 som jag minns det. Det är alltså inte exakt samma sak eftersom utvecklingen av EE tog något år. Jag är dock inte emot detta, om de kan... 27/05 Men om dom visade upp DLC innan spelet var ute, varför inte bara stoppa in det i spelet? 27/05
Skicka en rättelse