Den 1 juni släpps vad som förmodligen kommer bli årets mest kontroversiella spel. Hatred, där massmord är den centrala spelmekaniken, togs bort från Steam Greenlight, släpptes in igen och är numera det enda spelet på plattformen med en "adults only"-stämpel. Vilket bör vittna om nivån på det hela.

Lanseringen kommer dock inte ske via GOG, då de enligt utvecklarna Destructive Creations helt sonika vägrar att sälja spelet.

– De var intresserade av spelet, de testade det till och med. De sa att spelet var bra men att de inte kunde sälja det. Det är hela storyn, skriver Destructive på Facebook.

GOG har ännu inte kommenterat valet att inte sälja Hatred.

Via Arstechnica.

nej o halvt. 23/02 Full eller? Posten är ett halvår gammal. Har du ens läst diskussionen eller hoppade du bara längst ner och började gnälla loss? 23/02 det är tråkigt att det finns så fega personer som dig. som säger vad som helst till folk för att de ska ändra åsikt o tvivla på sig själv. bara för ett spels skull, som naturligtvis ska få släppas. oavsett hur snevridet det är. skäms på dig. och om folk... 23/02 Det där stämmer inte. Läs på om vad yttrandefrihet innebär. 30/06 Fast om inte allt får yttras så är det inte heller yttrande frihet. Du har rätten att säga exakt vad du vill, det behöver inte stämma alls, det kan vara hur efterblivet som helst. Men du har rätten att säga det du vill. Yttrande frihet betyder inte (du... 30/06 Intressant att du tog upp barnporr, då du lika gärna kan använda ditt "gnällkärring"-argument mot dig själv där. Prova att byta ut ordet "Hatred" mot "barnporr" i din text, arbeta gärna med det en stund, och skriv vad du kom fram till. 21/06 så du menar att bara för det ska hatred ses som farligt och förbjudas? (syftar på din jämförelse med svenska lagboken) Jag har spelat igenom hatred och jag är då ingen galning med kalashnikov som skjuter ner allt som rör sig i verkliga livet, och försök... 18/06 Låt oss hålla diskussionen på en rimlig nivå. Inlägg med personangrepp eller onödigt taskig attityd raderas. :) 03/06 Postal filmen är underbar! 03/06 Spelet ute på steam... Nästan uteslutande positiv kritik... Hihihi kommer få stor spridning... 01/06
Skicka en rättelse