Den som längtar efter betan för #Blizzards lagbaserade shooter #Overwatch får vänta till i höst. Fram tills dess får vi nöja oss med filmklipp och annat material från spelet som hittar ut på nätet, och näst på tur är en trailer med karaktären Tracer.

Hon är en Londonbaserad äventyrare tillika snabb hjälte som använder dubbla pistoler, teleportering och pulse-bomber för att spöa ner meningsmotståndarna i fosterställning. Hur det ser ut kan vi skåda i klippet nedan.

Hoppas det blir en öppen beta eller ett gammalt hederligt demo. Känns som att detta är ett spel man antingen hatar eller älskar. Så skulle vilja prova det före man köper det. 31/05 Tyckte detsamma, jobbigt att kolla på bara. 30/05 Tycker det såg ut som en nödvändig balanseringssak för denna klassen. I övrigt vet jag inte vad jag ska tycka om spelet. Ser ut som ett tecknat titanfall. Eller ett upprustat TF2. Förstår inte alls varför blizzard ska in i denne genren. 30/05 Ser roligt ut, men lite jobbigt med de konstanta reload-pauserna? 30/05 blev tvungen att titta igen om kameran satt vid höften och måste säga att det kändes som om den satt långt ner men när hon stod nära den andra tracer så var kameran där den ska vara. Tror att foven gör att det känns som om kameran sitter längre ner än... 29/05 Inte bara field of view som är låg, kamerahöjden är ju i höften på karaktärerna! Om något borde ju det få ens karaktär att se ut att röra sig snabbare, men hastighets uppfattning påverkas säkerligen av låg FOV med. Tycker fortfarande spelet ser förbanna... 29/05 Att spola tillbaka tiden var det jag hade mest problem med att utnyttja på lämpligt sätt. Det kändes lika förvirrande för mig som för motståndaren tror jag, men det är ju en vanesak. Hennes små skutt var ju däremot fantastiska. 29/05 Detta är nog den karaktär som jag kommer att bemästra ;) 29/05 En av dom mer intressanta klasserna i spelet. Kommer vara väldigt givande att lära sig spela med henne. 29/05 gillar play of the game som spelet har, men FoV måste bli högre asap. 29/05
Skicka en rättelse