För ungefär ett år sedan lanserades #The Elder Scrolls Online till datorer. Sedan dess har mmo-spelet hunnit göra den numera klassiska manövern med att yxa bort obligatorisk månadsavgift och upprätta in game-butik. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited är det nya namnet som gäller när spelet kommer till Xbox One och Playstation 4.

För att uppmärksamma oss på att lanseringen den 9 juni kryper allt närmare så visar #Bethesda upp det uppkopplade Tamriel i en ny trailer. Fraktioner, miljöer och combat avhandlas i klippet nedanför.

Tänker du spela The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited när det släpps till Xbox One och Playstation 4 om mindre än två veckor?

Tja jag är ingen expert. På pcn har ja GeForce GTX 560 Ti samt AMD FX (tm) -4100 Quad-core. Jag vet inte vad xboxen kör för gpu exakt men den har ju iallafall en 8 core AMD vilket jag antar är avsevärt bättre. Är ingen expert som sagt dock. 02/06 Hmm det låter märkligt måste jag säga. Om din PC blir ägd av konsolerna så har du därmed en dator byggd med ett hårdvaruvärde kring... 2000-2500kr? Det finns ingen PC-konfiguration jag skulle kunna sätta ihop för sådana pengar som kör ESO i 1080p med... 02/06 Tycker det är konstigt isåfall. Känns som hårdvaran på xbone/ps4 äger min pc men på den får ja oftast 60fps med de flesta inställningarna på ultra :/ 02/06 Imo spelet är ju gjort för konsoll redan från början. 29/05 Videokomprimering i let's play kan ju vara boven i dramat. Det kan också vara så att jag kände mig extra petig då min TV är rätt så stor. Det kan inte vara high/ultra i den beta jag deltog i iaf. Däremot vet vi ju inte om det blir optimeringar inför spe... 29/05 Jaså? Kör dom inte på high iallafall? På alla lets play tycker jag knappast det ser ut som low settings aka runescape. Skulle tycka det ser ut som något mellan high/ultra men ja kanske inbillar mig. 29/05 Jag testade betan på min PS4. Deras gameplay fungerar utmärkt på gamepad, tänk er Skyrim där abilities ligger på knapparna+bumpers (block/attack på triggers). En mer underhållande setup än tangentbord/mus i min åsikt. Däremot var prestandan inte mycket... 29/05 "Tänker du spela The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited när det släpps till Xbox One och Playstation 4 om mindre än två veckor?" Ja! 29/05 Rejält sugen på eso till PS4. Spela MMO från soffan? Varför inte :) 29/05 Inte till konsol, men lirade på pc ett bra tag. Synd dock när man når Veteran Ranks att det inte lyfter utan känns mer som man ska göra samma sak 2 ytterligare ggr :/ 29/05
Skicka en rättelse