Juni månad är snart här, vilket innebär att #Microsoft strax släpper lös ännu en skörd med gratisspel för alla med Xbox Live Gold-prenumeration. Och Xbox 360-ägarna går som klara vinnare ur striden om kvalitetsspelen.

Xbox One-lirarna kan tanka hem #Double Fine Productions #Massive Chalice från och med den första juni. Pool Nation FX är det andra gratisspelet – som dock varit kostnadsfritt i flera månader nu.

Det ser som sagt bättre ut till Xbox 360 där #Just Cause 2 går att ladda hem mellan 1 juni och 15 juni. Därefter ersätts det av #Thief som finns tillgänligt från 16 juni till 30 juni.

Källa: Major Nelson.

Tyvärr har det blivit mycket indiespel sedan PS4 släpptes till PS+. Men före det fick man rätt många bra spel i samma kaliber som Just Cause 2 till PS3. Listan kan göra riktigt lång på antal riktigt bra spel som släppts. Tråkiga är att jag ofta äger mot... 30/05 Här kan du köpa för 300 kr och får en kod i mejlen några minuter senare: http://www.xbox-live.com/en/1-buy-xbox-live-gold-12-month-membership/ 30/05 Så du köper det hellre för 70 kr när du kan få det och ett till spel för 30 kr vilket motsvarar den ungefärliga månadskostnaden. 30/05 Är det inte prisskillnaden konsollspel mot pc, typ 100 kr - som skall täcka diverse kostnader för drift osv. Om Live vore 25 kr i månaden skulle jag kanske övervägt, om det var något jag ville spela online. Men de abonnemang jag sett har varit uppåt 500... 30/05 Måste hålla med Mirage lite, gillar inte att man blir tvingad på dom här "gratisspelen" när jag egentligen bara vill lira lite MKX online typ, men det är sån liten avgift så jag bryr mig väl egentligen inte. PSN är iofs 70spänn i månaden utan mängdrabat... 29/05 Jag ger dig en e-highfive medans jag letar efter gillaknappen. :) 29/05 Jamen forstätt då att köra avgiftfritt, det är ju valfritt om man vill bli "lurad" eller inte, jag blir gärna lurad på cirka 30 kr i månaden för att kunna spela mina favoritspel online, få gratisspel och rabbater på flera spel. För min del känns det mer... 29/05 Tja, verkar fungera för PC. Fungerade även bra för PS3 under en väldigt lång tid. Verkar bara MS som verkligen hade problem med det. Dock är det hela poängen med WoW, det är ett prenumerationsspel. Jag skulle inte kalla Halo eller Fifa för prenumeration... 29/05 Nu vet inte jag om du tror att detta endast försigår på konsoller och är omedveten om att det är så gott som samma sak som t.ex WoW då du först måste köpa spelet, och sedan betala för en prenumeration. Det positiva med att betala för guld är ju att du... 29/05 I din värld är serverdrift något som bara händer av sig självt och inte kostar pengar? 29/05
Skicka en rättelse