#The Witcher 3-protagonisten Geralt är en riktig karlakarl som hugger huvudet av banditer och dräper hiskeliga monster dagarna i ända. Men när han besöker den lokala bordellen för lite vuxenmys är det inte alltid det går som väntat.

Youtube-användaren Chris Klos dokumenterade ett besök som snabbt urartade med tappat ansikte - bokstavligt talat. För att inte tala om närgångna rumpscener och ganska märkliga positioner.

Spana in klippet nedan som innehåller naken hud och inte lämpar sig för arbetsplatsen.

Även vanliga invånare verkar ha problem med att kontrollera sina huvuden. Kolla bara hur konstigt allt blev när PC Gamer undersökte vad npc:er sysslar med när ingen tittar.

Man fick iaf se ett par vinklar på prossen som man aldrig sett förut :) 09/08 PC ver. verkar ju....bra. 30/05 Har 30 timmar played och har nog bara stött på 1-2 buggar som inte var ett dugg gamebreaking...vet inte vad du snackar om... 30/05 En ny muterad version av Syfilis uppenbarligen. Inget lite kvicksilver i drulen inte kan bota. 30/05 Jag spelar på PS4:an och enda "spelförstörande" buggen jag råkat ut för var när Geralt började hoppa och hoppa, och hoppa. Det tog aldrig slut, han bara hoppade på. Det hjälpte inte ens att ladda om från tidigare saves, Geralt hade helt enkelt bestämt... 30/05 Okej! Du kör på konsol. Prova detta då. Se till att maskinen får kylning, stäng bakgrundsappar/andra program, se över inställningar, installera på hdd, koppla ur all extern hårdvara, uppdatera spelet/kanske konsolen, starta om konsolen. 30/05 Har inte heller haft någon bugg vad jag kan komma ihåg. Spelar på PC med ca 40h speltid hitills. Om det uppstått några buggar har de isf varit så pass minimala att jag ej lagt märke till dem 30/05 Det är ingen bugg, de har censurerat spelet ;-) 30/05 Då har nog du jävligt tur lr så är det jag som harq riktigt otur, för jag stöter nog på nån bugg varje gång jag drar igång spelet. 30/05 Jag har haft en del bugg problem på ps4an, t ex när jag gör uppdrag med triss så har hon en tendens att fastna med elden i handen konstant igenom hela uppdraget, de e lite irriterande när man konverserar. Och lite annat skit, men jag stör mig inte skit... 30/05
Skicka en rättelse