Väntan kommer att bli lång på Cyberpunk 2077.

Trots att #The Witcher 3: Wild Hunt efter lång, lång väntan äntligen är släppt innebär inte detta att #CD Projekt Red släpper sin monsterjägare för att lägga allt fokus på #Cyberpunk 2077. Snarare tvärtom. En lång rad dlc-paket och två fläskiga expansioner är på gång och dessutom återstår en del buggfejande innan den polska studion känner sig redo att gå vidare.

– Vi hoppas och är säkra på att Cyberpunk har ännu större kommersiell potential (än The Witcher 3, reds anm). Det är emellertid för tidigt att prata om det. Detta året och nästa tillhör Witcher, berättar Adam Kiciński, vd för CD Projekt för Reuters.

Uttalandet är knappast förvånande då vi, trots att utannonseringen har tre år på nacken, inte vet så värst mycket om Cyberpunk 2077. Räkna inte med att se spelet förrän tidigast 2017, med andra ord.

För lång utvecklingstid i kombination med en för ball och stämningsfull trailer alldeles för tidigt i utvecklingen = De kommer bli såååååå omkörda eller så kommer de få byta spelmotor typ tre gånger och "börja om" allt för många gånger... Synd! :( 31/05 Hoppas att dom gör flera spel om The Witcher, inte om Geralt utan om en annan lore i Witchers Fantasy värld. Extremt rolig spel, kanske en sequel eller prequel? :) 31/05 Är väl snarare så att de måste släppa teasers för att bygga hype och på så sätt locka/stilla investerare? Det är vad jag kan tänka mig i alla fall. 31/05 Jo,men det var långt innan playable alpha direkt, ser fram emot när spelet faktiskt börjar synas in-game videos och släppashelt. 31/05 Nämen stackarn, kritiserade nån ditt precious CD Project? 31/05 Jepp! Sedan hade de kanske andra tankar med videosnutten!? 30/05 Jobbigt att vänta på Cyber punk så klart. Men väldigt trevligt att de vill fortsätta jobba med witcher 3. 30/05 bra då kan man glömma det ett tag då.. lika bra väl finns gott om spel att plöja igenom tills dess. 30/05 Cyberpunk är det *enda* spel jag verkligen ser fram emot, och *har* sett fram emot sedan en bra tid tillbaks.... 30/05 Frågan är om någon bryr sig om Witcher-incidenten nu efter att spelet varit ute ett tag. Jag skulle gissa att de flesta glömt bort nedgraderingen, då spelet är så underbart ändå. Grafikmoddar kommer antagligen annars rätta till det. Fast den är väl inte... 30/05
Skicka en rättelse