Efter stora multiplayerbekymmer med Master Chief-samlingen får drabbade spelare ett gratis Halo 3: ODST.

#Halo: The Master Chief Collection var kanske #Microsofts främsta huvudvärk under fjolåret då spelets multiplayer kantades av stora problem. Som plåster på såren erbjuds drabbade spelare nu en gratis nedladdning av remastrade #Halo 3: ODST. Haken är att du måste ha spelat The Master Chief Collection någon gång under perioden mellan 11 november och 19 december i fjol.

Koderna ska enligt Polygon ha skickats ut till berörda spelare. De som däremot investerade i samlingen efter 19 december kan köpa till ODST för drygt fyrtio kronor. Värt att påpeka är att nyversionen inte inkluderar multiplayer utan enbart solokampanjen – vilket å andra sidan inte är fy skam. När Calle recenserade spelet till Xbox 360 för sex år sedan imponerades han av en fräsch Halo-upplevelse.

Här får du ett rejält smakprov av remasterversionen av ODST.

WOW EN TILL REMASTER!!! Ärligt, är det det enda konsol devsen kan göra nuförtiden? 31/05 Dem borde ha hållit undan MCC och fått dem alla fungera under en och samma grafikmotor, stresstestat MPn och inkluderat ODST. Jag är glad att jag har varje titel, inkl Halo 2s grafik, i det skick det befinner sig. 31/05 Sony har ju släppt några ps3spel till ps4 och kommer släppa fler, alla gör det. 31/05 Det är ett märkligt kriterie; att man måste ha suttit framför Xboxen i flera timmar för att ha kanske kunna spela en match som varar 1 minut. De borde ha gett ODST till alla som köpte TMCC eftersom det inte funkadef från dag 1. 31/05 Det är väl just det, det är inte så mycket jobb. Sen säljer de gamla spel en gång till. De gör säkert mycket pengar på det ska du se. Inget nytt dock, Nintendo har gjort så i årtionden. 31/05 Who is eligible to receive the Campaign for Halo 3: ODST for Halo: The Master Chief Collection for free? Online users that logged in with their Xbox Live account and played Halo: The Master Chief Collection on any day from November 11, 2014 through Dece... 31/05 Gäller det endast för de som spelat Multiplayer under den perioden eller räcker det med att ha spelat singelplayer? 31/05 varför lägger de ner sååå mycket tid på remasters till xbone? Kommer ju Gears också tydligen, klagar jag inte på iof men gör nya spel istället :D 31/05 ODST känns fortfarande som ett utav de "nya" halos för mig :O 31/05 Microsoft...snälla rara släpp det till PC. 31/05
Skicka en rättelse