Project Reality är en mod till #Battlefield 2 där realism och laganda utgör stommen i upplevelsen. Nu har den släppts i fullständigt stand-alone-utförande, vilket innebär att vi inte längre behöver installera huvudspelet för att köra modden.

Hoppa över till den officiella hemsidan för att lära dig mer om den nya uppdateringen och tanka hem spelet. Medan du väntar på att allt ska bli färdigt kan du fresta ögonen med den senaste trailern:

Tack till Mabec för detta #nyhetstips!
Trist att du haft dålig erfarenhet med ARMA, och jag kan till viss del hålla med dig. Det är en hög tröskel i ARMA. Kanske speciellt när det gäller att lära sig den tekniska biten (tangenter och kommandon) samtidigt som man lär sig att spela i en klan... 03/06 Squad kommer ta det smått legendariska PR mot nya höjder. Det jag ogillar med PR är att många faktiskt är dryga på ett annat sätt mot nybörjare. Det finns ofta lite tålamod även bland de "äldre". Standalonen ska nötas ett tag framöver nu iaf :) 02/06 1* Kartorna är stora med gränsen till ENORMA. Inte lika stora som ARMA 2 + 3 kanske men fortf stora nog för att det ska ta 10+ min att åka med en Humve från kant till kant skulle jag tro. 2* Spawn Systemet är helt annorlunda. Eftersom PR är 99.9% teamwo... 01/06 Spawnsystemet är helt annorlunda, Squads kan sätta ut rally points som försvinner efter 10 min som man kan spawna vid och man kan även bygga mer permanenta spawn points. Annars kan man bara spawna i huvudbasen vilket är många minuter ifrån fronten (kart... 01/06 Så vad är största skillnaderna mot bf2 om man inte räknar med vapen,kartor och fordon ? Samt är det helt värdelöst att spela om man inte gillar att använda ts å sånt ? 01/06 Värt att notera är att BF2-motorn Refractor 2 endast kan använda sig utav en CPU-kärna. 01/06 Trevligt att få lite mer kött på benen :) Ska definitivt testa lite framöver. Om någon undrar hur stort spelet är, så ligger det på 6Gb+. 01/06 Som det är sagt här redan men även som många andra säger på PR forumet. "Detta är så mycket bättre än Arma 2+3". JAG har svårt att sätta fingret på just vad, men spelade Arma 2 i ca 2 år o spelat Arma 3 lite till å från och får inte alls samma känsla i... 01/06 Drog hem och provade eftersom jag gillar milsim-aktiga spel. Alla 5 servrar med vettig ping jag kom in på laggade och då var det inte ens fullt med spelare. Väntar nog på SQUAD istället och fortsätter spela Arma under tiden. 01/06 Just för tillfället är det mycket nytt folk där ute just nu utan headset verkar det som, kommer då inte in på dom servrarna jag vill och då ska man minnas det är 100 slots... 01/06
Skicka en rättelse