Det grönskande Elwynn Forest-området har funnits i #World of Warcraft lika länge som självaste spelet existerat. Med sitt passande läge strax utanför människornas huvudstad Stormwind har zonen och byn Goldshire blivit ett naturligt tillhåll för låglevlade spelare, duellerande (och möjligtvis också nakna) tidsfördrivare och troll (personlighetstypen, inte rasen!).

Därför kan det vara kul för gamla alliance-spelare – eller för all del horde-spelare som brukade dra på ganking-raids i skogen – att återvända via ett filmklipp som filar till grafiken. Youtube-användaren Daniel Luchau har nämligen slangat upp stora delar av området i Unreal Engine 4:

Luchau poängterar att projektet inte är färdig och att det inte är han som skapat materialet. Modellerna har exporterats från World of Warcraft via WoW Model Viewer, och texturerna kommer från cgtextures samt Unreal 4-demos.

U mad? Är väl mer än det som behöver göras, sedan är det väl mer artikelförfattaren som folk "angriper" då han får det att låta som om detta är det snyggaste som gjorts. 02/06 Jäsus fäcking kräjst. Vissa här inne verkar ju se WoW på samma sätt kreationister ser på bibeln. Vilken del av "still early build" fattar ni inte? Det här är inte från någon mod där man bara kan hämta in tusentals färdiga assets, effekter, fysik mm. Läg... 02/06 Visst är Unreal Engine kraftfull. Allting ser ju fint ut på nära håll. Men WoW har mer atmosfär, mer känsla. WoW är mer konstnärligt. Vilket är en av anledningarna till att det har levt så länge. Lägger man till musiken på det hela så kan man inte annat... 01/06 Skönt att han filmade Hogger questet i slutet :) man får lite nostalgirysningar när man hör musiken. En förlorad tid.. Saknar't! 01/06 Aaa, fast näe. Kul tanke, men det där såg inget vidare ut. Tror framförallt inte att WoWs cartoon-stil på byggnader blir bra när man siktar på högre realism i omgivningarna. Visst finns där potential, men det var nog det snällaste jag kunde säga tyvärr. 01/06 Jag tror du blandar ihop UT4 och UE4. 01/06 WoW är ju fan snyggare än det där just nu... men kanske kan bli något i framtiden. 01/06 Inte så värst välgjort men man ser potentialen. Vore ju riktigt fett med ett MMO som har lika tät atmosfär som WoW fast med modern grafik. MMO-spel är dock mer prestandakrävande än "vanliga" spel samt dyrare att bygga. Så kommer dröjja ett antal år inna... 01/06 Vore ju trevligt med en grafisk uppdatering av World of Warcraft faktiskt. 01/06 Var inte jätteimponerande, men musiken kramade nästan fram några nostalgi-tårar.. 01/06
Skicka en rättelse