När #Firaxis Games nu avtäcker #Xcom 2 vänder de på steken och det är inte längre utomjordingar som anfaller – det är du. Bygg upp ett motstånd, göra kaos och klipp alien-tung.

#Xcom 2 bjuder upp till alien-smisk lagom till att Sverige blivit kallt i november. Kartorna kommer att slumpgenereras och ge moddarna chansen att skapa magi. Spelet är för närvarande exklusivt för PC, Mac och Linux.

Laserturken räddar världen. Vem kunde tro att det skulle hända liksom... https://www.youtube.com/embed/c5A2wyiTQ3Y (Klippa tung, klippa tung. Han e från Rosengård, han kör en rälig Ford) Håller iaf tummarna och hoppas att det blir lika bra som förra gg.... 02/06 Ok....jag har också spelat X-COM: UFO Defense och väldigt mycket också. Denna trailer var i mitt tyckte en futuristisk, stel och steril värld med en eftersmak av MOBIL BAS, en av dom största styrkorna med UFO Defense var basbyggande och dess management.... 02/06 Jag tror vi kan enas om att inte enas :) 02/06 Du sprängde ethereals skepp kanske. Men de som drivit etherals från deras värld är fortfarande där ute och på väg mot jorden. Du vann striden men det riktiga kriget har inte nått din dörr än så att säga. Kan tycka att etherals motiv är lite lätt ologisk... 02/06 Jo, fast man sprängde hela skiten och "vann", men förlorade ändå, trots Ethereals ansågs "failures"? Så vem invaderade oss då? Mr. Badass som skapade Ethereals? Känns krystat :/ 02/06 *flämtar* 02/06 JAAAAAAAAA! Vilken trevligt nyhet :) 02/06 Uhmm... JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Fasen vad jag älskar Xcom-serien, hade ingen aning om att de skulle komma en sequel :) 02/06 Fyfan vad underbart. Du måste väl ändå se att det är Enemy Unknown? Exakt samma artstyle och design både på soldaterna (t.o.m flaggor på ryggen i trailern) och Skyrangern. EDIT: Det nämns för övrigt inte i artikeln, men det är alltså detta som nyheten... 02/06 Tycker dom förvaltade de alldeles fullständigt ypperligt denna serie. Tycker de ska säljas fortfarande som "Alien I" i 10 år fram över......lite väl mariga vinklar dock... 02/06
Skicka en rättelse