Redan i april avslöjade #CD Projekt att #The Witcher 3: Wild Hunt får två expansioner. Heart of Stone är 10 timmar lång, tar oss till No Man's Land och Oxenfurt, och släpps i höst. I början av 2016 släpps Blood and Wine som klockar in på 20 timmar och utspelar sig i den nya regionen Toussaint.

Har du inte spelat de tidigare två The Witcher-spelen och tänker du köpa dessa tillägg? Då kanske du bör förboka materialet hos GOG. Just nu kör de nämligen en kampanj där du får #The Witcher och #The Witcher 2: Assassins of Kings gratis vid köp av de två expansionerna.

Läs mer om Expansion Pass om du känner dig sugen. Erbjudandet gäller fram till den 8 juni klockan 09.00.

Värt att poängtera något som redan har tagits upp. 03/06 Kanske, kanske inte. Sen gick det ju att skänka bort nycklarna till TW1/2 också. Kanske till nån som inte använt Gog innan, och genom att göra så kanske de får lite nytt folk. Själv tyckte jag det var en ganska nice bonus eftersom jag piratade ettan en... 03/06 Jag slängde $20 på InXiles senaste kickstarter idag, får välja mellan Witcher 1, Witcher 2 och Wasteland 2. (erbjudandet gäller fram till (6/3 at 6am, PST)) edit 2 : Jag kan verkligen inte läsa, selektiv blindhet hindrade mig från att läsa och fårstå... 02/06 Tycker det är en lite märklig bonus för att boka expansionerna faktiskt. Sannolikheten är väl relativt stor att den som vill boka upp expansionerna redan har båda föregångarna? Blir det inte lite sneträff på målgruppen här? 02/06 GOG ägs av CD Projekt. 02/06 Dom gör skillnad på små DLC och "expansioner". Det kommer en bunt DLC som tillför mindre events och quests/contracts och sen kommer det två ordentliga "expansioner" som tillför nya områden och ordentliga questlines. Förra veckan fick man t.ex. ett nytt... 02/06 Vad var snacket om dem 16 dlcs som (var gratis?) jag fick i fodralet? 02/06 Bryr mig inte om dom så delar säng med varandra. GoG är något av de bästa som har hänt PC gamers de senaste 6 åren. CD project är verkligen dedikerade till allt dom gör. Inget skitsnack som alla andra. 02/06 Jag varken äger eller har spelat de två första. Känner mig tveksamt inspirerad att spela något av de äldre när det finns ett helt nytt att sätta tänderna i. 02/06 Precis. Det hade ju inte varit så dumt om man fick expansionerna ifall man redan äger de två tidigare spelen. ;) 02/06
Skicka en rättelse