Att konsoler får nya modeller under generationens gång är inget ovanligt. Enligt nya rykten är #Sony redan i farten med två nya versioner av Playstation 4 som lanserades i november 2013.

Sony har registrerat modellerna hos Federal Communications Commission. Dualshockers har petat i specifikationerna och upptäckt att det rör sig om något energisnålare maskiner som dessutom väger något mindre (2,5 kg istället för 2,8 kg). Något som sticker ut desto mer är att en av dem tycks vara bestyckad med en hårddisk på 1TB, vilket är dubbelt så mycket utrymme som i dagens PS4:a.

Sony har inte bekräftat uppgifterna.

Via Dualshockers.

Det är lika stor chans att din konsol går sönder genom att ha disken kopplad till SATA porten som kopplad till USB. Men jag har då aldrig hört talas om att en HD skulle ha dödat ett enda datorsystem någonsin och jag har snart byggt datorer i 20år. Men... 04/06 Kan medge att en 4TB disk för mellan 1700 och 1800 är ett ok pris. Men hur backupar du, flyttar spel? Angående garantin så är det som så att OM disken eller hanteringen av disken kan ha påverkat ett ev fel på din konsol så är din konsol utom garanti (st... 04/06 Har du gigabit uppkoppling eller 100Mbit trådlöst får du hem ett spel mellan 1,5 till 30 minuter beroende på om det är 10gb stort eller extremt som 40gb Witcher 3. Det är inget problem med att dra hem spelen genom Internet om du inte byter spel var femt... 04/06 Om man vill köpa digitalt så behöver man 1. Ha väldigt snabb uppkoppling om man vill få hem spelen relativt snabbt 2. Ha stora diskar till sin One (och PS4 om de får tummarna ur...) så att man får plats med sina spel UTAN att behöva ladda ner dem om och... 04/06 Med en 4TB disk får du plats med över 40 kopior av Witcher 3 som är ett av det största spelen på marknaden. Vet att det inte finns en enda person där ute som hoppar mellan 40 olika spel samtidigt. Majoriteten av spelen tar inte ens hälften av det så jag... 04/06 Hur stor intern disk kan man sätta in i en Xbox One då? 03/06 Känns som att en disk är för lite. Som tur var kan man sätta till flera usb diskar till One . Ska man köpa de största diskarna springer det snabbt iväg i pengar. 03/06 Du vet väl att du kan BYTA disk på PS4 till den storlek du vill. Det är alltid händigare att ha en intern disk än en extern som ofta kräver mer ström än du får genom USB. Om du vill vara lite mer extrem kan du modda din PS4 och göra en SATA koppling så... 03/06 Ja jag håller med. Har båda. Men om man vill ha alla "kommer endast till" formattitlar blir det tyvärr att göra det man kan om man vill ha plats med mer oavsett låda. Tänkte redan från början att det blir extrakostnader med endast 500GB och "nyare" spel... 03/06 Haha, 1 TB är ju toklite. Med extern disk till min One så har jag redan en spelsamling av installerade spel på 2+ tb på hybriddisk via USB (snabbt attans) Löjligt av Sony. Se till å supporta USB diskar istället som Xbox One. 03/06
Skicka en rättelse