Igår rev #Blizzard bort beta-etiketten från sitt #Heroes of the Storm och lanserade spelet i sin helhet. De första recensionerna har börjat cirkulera på nätet och av dem att döma har vi ytterligare ett bra moba att kasta oss in i. Nedan hittar du länkar till recensionerna med tillhörande betyg.

Destructoid – 9,5/10
The Escapist – 4/5 Game Revolution – 4,5/5 Polygon – 7,5/10 IGN – inget betyg än

Tipsa gärna om fler recensioner i kommentarerna så uppdaterar vi listan löpande. Missa inte heller vår nybörjarguide för att komma igång med spelet.

Haha, nån är lite bitter för att det kommer ett spel som kanske är bättre än hans kärleksbarn. 08/06 Last hitting gör att det blir en dynamisk lane. detta händer aldrig i hots för du behöver inte last hits, och du behöver i princip inte stå i lane för exp heller då du delar exp med laget. Last hitting ger dig pengar, som gör att du kan forma din hjälte... 05/06 Oj va svårt att last-hitta och denia :P Skönt att de ej har med sånt PvE fjant här, gör varken spelet svårare eller bättre utan är en förlegad mekanik. Jag gillar och spelar både LoL och Dota2, eller spelade snarare, ser ingen anledning att gå tillbaka... 04/06 Spelrecension är lite som FIFA, inget att lita på. 04/06 Kanske är för att detta bara är en hero fighting arena och inte ett traditionellt moba. Eller är du en dålig spelare och klarar inte av lol/dota2 04/06 Var finns djupet? snälla berätta för jag har inte hittat det nånstans. Inga items utan talents istället, gör att du nöstan alltid går samma build med ytterst få förändringar beroende på vad du möter. Skillcap är förbaskat låg, Laning har nästan ingen... 04/06 Aldrig tyckt om mobas men det här har jag fastnat för ordentligt, har spelat lite över 1000 matcher och har roligt i nästan varje match. 03/06 Quick match är ju dock beskrivet i namnet. man får ju inte ha hur höga förväntningar som helst på ett RNG-system. Jag tycker personligen det ändå kan förbättras lite, men spelet är förbaskat kul i Hero League (lobby, osv) och jag gillar det skarpt även... 03/06 Jag tycker det är väldigt roligt. Spelade igår ungefär 5 timmar med två kompisar. Allt känns gediget och bra kvalité. Jag tycker det är roligare att spela med andra i det här än andra MOBA spel som enligt mig känns mer solo. Dock är det väl ingen tvekan... 03/06 Jag tycker faktiskt att det är roligt att spela med lite mer mixade team comps. Quick Match tvingar dig att tänka hur du ska spela (och försöka kommunicera det till folk, vilket iofs inte alltid funkar). Hero League känns emellanåt lite stelt. Gillar... 03/06
Skicka en rättelse