#The Witcher 3: Wild Hunt fungerar så som rollspel i allmänhet brukar göra: vi utför uppdrag och dräper monster för att levla och sätta ut poäng skill-träd för att låsa upp nya förmågor. Har du mycket fritid kan du låsa upp varenda förmåga som finns tillgänglig.

Community lead Marcin Momot bekräftar nämligen att The Witcher 3 saknar övre leveltak, vilket innebär att vi kan levla och stärka Geralt i all oändlighet. Förr eller senare tar dock alla uppdragen slut, så enda sättet att fortsätta levla då är att ge sig ut i vildmarken och döda monster.

Röster har höjts för att skapa ett så kallat New Game Plus-läge där vi får behålla erfarenhetspoäng och levels i framtida spelomgångar. Något som mycket väl kan fungera väl i och med spelets öppna struktur och många olika slut.

Vill du se New Game Plus till The Witcher 3?

Beror helt på leken :D Kör med 22 unit cards + 7 special. Av units så är 5st spies, + 2 decoys bland special för de lägen där motståndaren spelar en spy. Med en sån lek så har man rejält med otur om man blir begränsad till de första korten man drar. Oft... 04/06 Tjusningen i det ligger väl i att du drar 10 kort sen ska du klara av att vinna en bäst av tre. Första rundan är rätt så lätt att vinna, bara att använda alla kort. Men runda 2 och 3 blir tuffare. 04/06 Har inte satt mig in i Gwent förutom första tutorial-rundan men min första anblick var att det var rätt b. Men ska kanske ge det en till chans. 04/06 single player rpg's blir numera pressade av kunderna att leverera snabba patchar för balansering och icke game-breaking buggar. Så långt det har kommit :D Kul att CDPR verkar vara snabba iaf! 04/06 Varför inte ett fristående Gwent spel ?!!! 04/06 kör man på Death march så även fast du möter lägre level mobs så kan dom nita dig rätt snabbt om du inte är med på noterna. Tycker spelet är perfekt atm med att det inte "lvlar" med dig, dock hoppas jag att det finns mycket högre level mobs efterr typ... 04/06 Kollade upp det och verkar riktigt spot on! Det är bud på att införskaffa detta, tack för tipset! 03/06 Tack för tipset! Ska kolla upp det, såg att man fick med sig en riktig Gwent kortlek om man köpte Xbox One collectors edition. Synd man inte fick det till PC 03/06 Mera Gwent! MP Gwent åt folket! Varför inte Gwent turneringar! 03/06 Ta dina polare och sätt er och spela Condottiere, är ett brädspel som Gwent typ rippat direkt ifrån, finns även online men mycket roligare att spela på "riktigt". 03/06
Skicka en rättelse