Igår dök en timer upp på den officiella hemsidan för Fallout-serien. Idag har den räknat färdigt och.. ingenting hände. Förmodligen på grund av överbelastning. Istället fick vi gå bakvägen via #Bethesda på Youtube för att gräva fram uppgiften många längtat efter – #Fallout 4 är bekräftat! Spana in trailern nedanför.

Filmen är inspelad in game och av den skrala officiella hemsidan att döma är pc, Xbox One och Playstation 4 formaten som gäller. Inte särskilt överraskande med andra ord, men det ser alltså inte ut att bli några versioner till Xbox 360, Playstation 3 eller Wii U.

I övrigt får vi vänta på mer information. Närmare bestämt till den 15 juni klockan 04.00 svensk tid, då Bethesda håller sin E3-presentation.

Fallout 4-rykten: större än Skyrim, går inte spela som kvinna, släpps i höst

-2-3 år. Det är på tok för lång tid! -Det är tecknade serier att prata om realism - i detta sammanhang är absurt. Fallout är inte ett grafiskt mästerverk, har aldrig varit och kommer förhoppningsvis aldrig att eftersträva detta om det innebär att utveck... 10/06 Grafik är inte bara ljus, mörker, texturer, skärpa. För mig är det även detaljer, variation, miljö, innehåll, animationer, realism. Med det sagt så är det svårt att se om det kommer bli snyggt av den korta videosnutten. Fast jag tror knappast det blir... 05/06 Nej ni, fan detta är ju helt jävla okej :) 05/06 Hahahaha ja va säger man om ett inlägg som detta... Hahaha snacka om att vara kvar på ISTIDEN. Spelar vidare på min DATOR ifrån SOFFAN på min TV. Puss 05/06 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/09/Jennifer-Lawrence-ok-thumbs-up.gif 04/06 Är det? Står såhär på Wiki: "Spelet använder en ny grafikmotor[4]. "We can now confirm that the TES V: Skyrim engine is all-new. And it looks fantastic" hitta även detta på IGN: "Elder Scrolls V: Skyrim is going to benefit from an all-new engine, and... 04/06 Du klarar säkert själv att googla fram en bild på Fallout 3 och dra en slutsats utefter det ;) 04/06 Omg, nu är jag övertygad. Tack för ditt vinnande argument! 04/06 Ruggigt gammal grafik.Typ anno 10 år gammal känns det som. Hade räknat på något i GTA 5-klass, men icke :( 04/06 Du kalla dig för grafiknörd och tycker att något som inte är "next gen" ser "rätt bra" ut. http://i.imgur.com/xJo8WUY.gif 04/06
Skicka en rättelse