För 11 månader sen publicerade användaren SandraReed ett inlägg med #Fallout 4-läckor på reddit. Hon påstod att hon fått sparken från #Bethesda på grund av ett misstag hon gjort, och att hon spred informationen för att hämnas. Många avfärdade det hela som fejk, men nu när spelet utannonserats på riktigt kan det finnas anledning att återvända till inlägget.

Reed har nämligen prickat in en hel del information som vi kunnat utläsa från den första trailern, till exempel att spelet utspelar sig i Boston. Hon hävdade också att spelet kommer bli mer story-fokuserat och att protagonisten därför kommer få inspelad dialog – något vi mycket riktigt fick ett smakprov av i slutet av trailern när den förmodade huvudpersonen pratar med en hund.

Det kan förstås röra sig om kvalificerade gissningar och det går inte att bekräfta uppgifterna på något sätt. Men nedan är några fler detaljer från det gamla inlägget. Ta dem med en nypa salt.

  • Kartan är tre gånger större än #Skyrim

  • Utspelar sig år 2287, 10 år efter #Fallout 3

  • Släpps till PC, PS4 och Xbox One i oktober 2015

  • Släpps till Playstation 3 och Xbox 360 i december 2015

  • PC-versionen innehåller ett "classic mode" med fågelperspektiv, som i de äldre spelen

  • Det går inte att spela som kvinna i kampanjen (men går att byta kön när man är klar med huvuduppdragen)

  • Fem DLC-paket är planerade

  • En expansion kommer utannonseras under E3 nästa år

Läs hela inlägget på reddit.

Måste? Det är ju så? Om dem är "intelligensbefriade" eller inte spelar ingen roll då det är så.. Snarare du som är intelligensbefriad som inte inser detta 10/06 DJÄVLAR också om det här stämmer :( Det finns två saker jag alltid brukar vinnlägga mig om i såna här spel och det är: 1. Att spela som brud 2. Att skjuta upp huvuduppdragen så länge det går HUR skulle det gå under de här omständigheterna. Anledningen... 08/06 SJWs, feminazis, pk osv. Tydligen måste folk slänga sig med dessa intelligensbefriade begreppen. Men är det så förbannat konstigt om folk tycker det är konstigt om man inte kan spela en kvinnlig karaktär i mainstoryn i ett franchise där alla spel erbjud... 06/06 :P 06/06 Nja, assassins creed brydde jag mig inte om, men detta är väl iallafall ett rpg, eller? 05/06 Fan det spårade ändå. Dessa jävla SJW. Det kanske inte är hela världen om man inte får upp könsdialog och könsperks. De kanske uppdaterar med något annat kul istället? För övrigt spelar jag nästan alltid med XX-kromosom, medan jag själv har XY-kromosom.... 05/06 Fallout 4-rykten: större än Skyrim, går inte spela som kvinna, släpps i höst Fallout 4-bryr mig : Större? JA TACK. Går ej att spela som brud? Orka bry sig? Skiter i om jag är tysk bög eller mörkhyad alien. Släpps i höst? To early. 04/06 Fast Fallout spelen började som den typen av RPG's som likt t.ex. många av de klassiska D&D spelen till diverse platformar låter spelaren skapa en karaktär från grunden inom regelsystemet. Bethesda må ha förenklat det hela lite, men dom har ändå uppenba... 04/06 Nu är det än så länge bara spekulationer men låt oss leka med tanken att man inte kan spela huvudkampanjen som kvinna. Lite som Gandy ovan precis skrev, följande tanke slog mig: "Äntligen ett spel som inte tvingar könsvalet att vara öppet, handlar story... 04/06 man kan alltså inte spela som kvinna? Säkert köp :D 04/06
Skicka en rättelse