Det kommer dröja ytterligare ett tag innan Playstation 3-ägare får ett virtuellt hem. Communityprojektet Playstation Home har flera gånger skjutits fram och #Sony låter nu meddela att så skett igen - nytt planerat släppdatum är till hösten. Orsaken är att Sony behöver mer tid på sig för att finjustera projektet. Sluten betatestning kommer dra igång under våren och instruktioner för att ansöka till denna dyker upp inom kort.

Home kan beskrivas som ett virtuellt community för PS3-ägare. Varje person får en bostad eller ett personligt utrymme, vilken han eller hon kan utforma efter eget önskemål. och bjuda in bekanta till. Man kommer kunna lyssna på musik, bjuda in och byta material med bekanta, vandra runt i världen utanför med mer. Ursprungligen var planen att lansera det hösten 2007, följt av framflyttning till i vår. Och nu har det alltså skjutits fram igen.

Anar jag en ps3 version av second life? 24/04 Det är ju självklart att det inte kommer vara maffigt i början! Det släpps och så kommer det uppdateringar med nya grejer och kläder och lägenheter och allting. Just nu säger dom att man kan spela biljard, nått arkadspel och bowling. Om man kollar i en... 24/04 delar inte din uppfattning, sugen på att dela med dig av nån form av fakta? 24/04 Sony är lama! Allt de gör nu är skadekontroll och försöker hålla skutan seglande genom falska förhoppningar till fansen. 24/04 Dom kanske tar sig lite vatten över huvudet med hela projektet och gör det alldeles för stort... jaja tills det släpps nu så hinner jag fixa en PS3 iaf 24/04 Home tycks ju onekligen vara viktigt för många med PS3, men man undrar ju lite om Sony tagit sig vatten över huvudet med projektet. Men är Home något som säljer konsoler? Tveksamt. Bättre att paketera in liknande funktioner i ett spel istället. Som LBP... 24/04 Håller med dig, träffa vänner och umgås med div. aktiviteter kan och föredrar jag att göra utanför min ps3. 24/04 Tänker personligen vänta tills God of War 3, Final Fantasy XIII och Home finns innan jag köper PS3... och då kan man ju lika gärna vänta på att Dual Shock 3 släpps med konsolerna, och att "PSThree" kommit ut så man slipper ha en toaster i vardagsrummet... 24/04 tråkigt när allt blir uppskjutet hela tiden men å andra sidan så kommer jag ha fullt upp med GTA IV sen ska man ju på semester så det spelar väl ingen större roll :) 24/04 Home är mera ett socialt MMO än något annat, där du kommer kunna göra en hel del saker och framför allt vara social. Kan nog däremot vara lite skrämmande för inbitna gamers efter som vi inte vet riktigt vad social är :P 24/04
Skicka en rättelse