#Kingdom Come: Deliverance är ett garanterat alvfritt rollspel där vi ska kunna utforska en öppen värld i den europeiska medeltiden och slåss som riktiga riddare. En teknisk alpha finns tillgänglig för de som finansierar spelet. Vi som håller hårt i plånboken får nöja oss med filmklipp, till exempel på snygga skogar och fina hästar.

En ny teaser har också dykt upp på Youtube, för att uppmärksamma oss på att de kommer visa mer från spelet under E3-mässan. Så rikta ögonen nedåt och se när två riddare pucklar på varandra, sen är det bara att vänta..

Har inget emot Skyrim alls, det är ett bra spel, men när du jämförde träden och gräset så kände jag att du var helt fel ute, därför länkade jag bilder så du fick ta en titt själv och se hur knepigt din jämförelse var :) 08/06 Whatever dude, jag vet inte vad du har emot Skyrim men min jämförelse var inte menad att ta så pass seriöst, det var det första jag tänkte på och inget du behöver hänga upp dig på, jag kollade inte dina länkar för jag bryr mig helt enkelt inte. 08/06 Man använder även en typ av Half-Swording när man använder sig av vissa tvåhandssvärd som kan ha två grepp t.ex. en Zweihander som faktiskt har ett handtag ovanför själva parerstången. Folk har en tendens att tro att medeltida svärd var till för att enb... 08/06 Skyrims gräs ser rätt likt ut ja, ser ju nästan exakt lika ut, lika tätt, färg, längd och slags gräs: http://international.download.nvidia.com/webassets/en_US/shared/images/guides/the-elder-scrolls-v-skyrim-tweak-guide/Skyrim-GrassFade-Minimum-SliderCom... 07/06 Långt från skyrim 07/06 Nope. Ingen magi har de ju sagt! :D 06/06 Finns ju inga lasersvärd :( 06/06 Skulle gissa det är någon video från i år, tänker inte sitt å finkamma alla videos för att hitta det, kan ha varit något han sagt på reddit eller twitter också, men jag är helt säkert på att han sa något i stil med att han försöker undvika det så gott... 06/06 Om ingen vet hur det gick till, hur vet du då att "Det där är i princip så nära vi kommer hur det var på den tiden."? Det är uppenbart att det inte gick till som i videon då det bevisligen inte har nån effekt att banka på varandras rustning med svärd,... 05/06 Om ingen vet hur det gick till, hur vet då du att det inte gick till så? Du får nog ta dig till ett Välsrorterat bibliotek alternativt beställa lite böcker på internet och läsa på lite. Vanligtvis så förskte riddare ochadel undvika direkta strider mella... 05/06
Skicka en rättelse