Guldmedaljen för veckans största nyhet går utan omsvep till utannonseringen av Fallout 4. Många är vi som ser fram emot att återvända till världen som kämpar vidare i spillrorna efter atombombskrig. Anledningen till att vi längtar är förstås alla de positiva egenskaper som ryms i de tidigare delarna av spelserien. Men vilka är det, exakt? Varför tycker vi så mycket om Fallout?

Karaktärsutveckling, strider eller moraliska val med konsekvenser? Eller bara själva atmosfären och världen som spelen utspelar sig i? Pettor kom med en vettig poäng om modifikationer:

– Mod-supporten kommer säkerligen vara lika svinstark som alltid när det kommer till Bethesda-spel.

Omvänt vill vi även veta vad ni tycker är sämre med spelserien. Buggar och dålig optimering? Eller som Bennii påpekade i diskussionen om vad vi vill se i Fallout 4:

– I #Fallout 3 kändes alla val onda eller goda. Och det var verkligen inget tvivel om vad som var rätt att göra i ett visst läge. Ge mig lite gråskalor och ge mig gärna tillfällen när jag tvingas leva med konsekvenserna. Även här kan #Bethesda hämta lite inspiration från #Wasteland 2.

Så, vad tycker ni är bäst – och sämst – med Fallout-serien?