Men är det den äkta varan? Vi är både försiktigt hoppfulla och skeptiska.

E3-tider är lika med ryktestider. Nu påstår Youtube-kanalen The Know att tredje Dark Souls kommer att visas under mässan som går av stapeln om ett par veckor. Ja, det är samma kanal som för en vecka sedan hävdade att #Silent Hills var på gång till Xbox One, ett rykte #Microsoft omgående sköt ner.

Nåväl, kanske har The Know rätt den här gången? Filmen undertill innehåller en del skärmdumpar och artwork, men också information som:

  • Ska släppas till Playstation 4 och Xbox One nästa år. En pc-version är också möjlig.

  • 1-4 spelare.

  • Du kan själv bygga dina lägereldar.

  • Världen kan förändras så att bossmötena blir annorlunda.

  • Du kan utrusta dig med svärdkonster som fungerar som speciella moves.

  • En offerritual låter dig äntra andras spel men gör dig också efterlyst.

Kotaku ställer sig dock tveksam till den påstådda läckan. Specifika siffror som 45 nya fiender, 15 nya bossar, 12 områden och 60 minuters mellansekvenser är på tok för specifika siffror för en regelrätt läcka. Dessutom visar det sig att en skärmdump har tagit interfacet direkt från första #Dark Souls.

Givetvis är det rimligt att Dark Souls III är under utveckling. #From Software har släppt #Bloodborne och har tvivelsutan nya titlar som väntar bortom horisonten. #Bandai Namco vill dock inte kommentera ryktena och vi ställer oss frågande.

Dock är det väl inte gargoyles som flyger en till anor londo? Är det inte Bat Wing Demons? De där vita... 08/06 Kan hända :/ hörde iallafall bara: "Like in Dark Souls when you go to Anor Londo the first time there's that bird that picks you up and drop you off." 07/06 Egentligen är det undebara Funhaus gänget (tidigare Inside gaming) som läcker nyheten under deras egna nyhets-/ryktes inslag under The Know! ;D 06/06 Var inte för säker på det. DS och DS2 släpptes trots allt på pc efter att de insåg att det fanns en tydlig marknad för det. Bloodborne var ps4 exklusiv så det var ett annat läge men tills man hör nåt om exklusivitet är jag rätt säker på att trean också... 06/06 Praise the Sun! Fattar inte riktigt vad det är men alla From Software-spel är helt magiska, längtar redan efter detta spelet. Har slutbossen kvar i Bloodborne och förhoppningsvis hinner man spela igenom Scholar of the First Sin med DLCn innan detta komm... 06/06 Dark Souls 3 kommer bli grymt, hoppas det kommer ut i år :D 06/06 Han sa väll ändå att dom få cutscenes som är, är när du flyger till anor londo och när fågeln hämtar dig. Det ser ju väldigt Dark Souls aktigt ut, hoppas!! 06/06 Vad som står är att en är möjlig, vilket om läckan stämmer innebär att en med säkerhet kommer något senare precis som i tidigare fall. 06/06 Hah xP tänkte ändå att det inte kunde vara så illa, men efter att ha sett klippet håller jag med. Kul att de heter the Know utan att veta att "fågeln" flyger en till Lordran och gargoyles flyger en till Anor Londo. :P 06/06 Jahap, ingen PC version, det sög ju ^^ 06/06
Skicka en rättelse