Mer palmer och rosa bilar - moddare håller på att återskapa soldränkt Miami i Grand Theft Auto V.

Los Angeles-kopian Los Santos i all ära - det var något särskilt med Miami-inspirerade Vice City och med moddares hjälp kommer vi att kunna återuppleva palmprydda avenyer, rosa bilar och båtturer i guldiga solnedgångar.

Modden är inte redo för allmänhetens oömma behandling men en 12 minuter lång film visar hur arbetet med att återskapa staden i den nya spelmotorn fortskrider. Den har några skarpa hörn men det är svårt att inte bli lite nostalgisk.

True. GTA V är nog favvon för min del. Men GTA:SA ligger inte långt efter. Synd att VC inte var nästa del i serien. Hade velat se en till 80tals inspirerad story. 10/06 Du har rätt i det du säger men för mig känns det ändå som San Andreas fast i ny tappning. Olika landmärken finns med som Grovestreet, Mount Chilliad med mera så jag tycker nog att det fortfarande är SA även om det inte överensstämmer med geografin från... 09/06 Jovisst. Men Grovestreet finns med. Fast husen från SA är ju inte där. Iallafall inte CJs hus. 08/06 Förnya är en sak. Men det där är inte förnyat, det är nerrivet och sedan uppbyggt från grunden. Det är inte San Andreas, det är en annan stad med samma namn. Jag har inget emot att det inte är San Andreas, men varför kalla det något det inte är? 08/06 Men varför fula ner grafiken till Vice City nivå? 08/06 Var inte särskilt seriös när jag sa det, men GTA V innehåller bara Los Santos och lite vildmark. San Andreas består av Los Santos, San Fierro och Las Venturas, med vildmark mellan samtliga städer. Rockstar har själva sagt att de hade större planer för... 08/06 Men dra något gammalt över dig. Det är väl roligare att dom förnyare staden (och kringlandskapet) istället för att ge oss samma gamla skåpmat, inget om om GTA:SA. 08/06 Har du kört SA? Isf, bara för att dra 1 exempel, varför har grovestreet bytt kordinater? Det är San Andreas till namnet, INGET annat 08/06 San Andreas är ju med i GTA V :S 08/06 Får hoppas att de knåpar in uppdragen och musiken ifrån orginalet också. Vice City är lätt det bästa GTA spelet som har gjorts. 08/06
Skicka en rättelse